İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Eşi kimdir? Eşinden ayrıldı mı? Evlilikleri. Çocuğu var mı? Ödülleri ve kitapları.

PAYLAŞ
İsmail Küçükkaya kimdir?
  • 0
  • 4531
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

İsmail Küçükkaya eşi kimdir? Eşinden ayrıldı mı?

Zaman zaman ekranlarda bazı kesimler tarafından sert sözlerle eleştirilerin merkezinde yer aldı. Ekranlardan uzak kaldığında da İsmail Küçükkaya neden Çalar Saati sunmuyor şeklinde yine aranan bir kişi oludu. Kimi zaman izleyenleri tarafından İsmail Küçükkaya aylık geliri merak konusu oldu. Bazı zamanlarda en masumane soruların merkezinde yer aldı. İsmail Küçükkaya askerliğini nerede yaptı? Göçmen mi? Hangi takımlı? Doğum tarihi ve doğum günü ne gibi…

Televizyon kariyeri boyunca yaptığı işler nedeni ile iletişim adresinin yanında arabası ve evinin adresi bile sorgulandı. Peki, İsmail Küçükkaya kim? Kim kimdir bölümümüzde ünlü televizyon sunucusu İsmail Küçükkkya hayatı ve biyografisini paylaşıyoruz.

Yıllarca Fox TV ekranlarında Çalar Saat programı ile aşina olduğumuz o isim! Hafta içi her gün, her sabah evlerimize ve işyerimize davetsiz gelen o isim İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya kaç yaşında? Kiminle evli? Yaptığı evlilikler? Kaleme aldığı kitaplar? Hangi liseden mezun oldu? Aslen memleketi neresi? İsmail Küçükkaya özgeçmiş bilgileri, şu anda nerede ve şu an ne yapıyor?

İsmail Küçükkaya boşandı mı?

İsmail Küçükkaya boşanıyor mu? İsmail Küçükkaya eşini dövdü iddialarının yanı sıra baba oldu şeklinde haberlerle de gündeme geldi. Ama en çok kadına şiddet suçlaması ile yankı uyandırdı. Gazeteci olmak ve televizyon ekranlarında yer almak böyle büyüydü. Bazen çeşitli kesimler tarafından yadırgandı ve bazen de kariyerinde gösterdiği başarı onu aldığı ödüllerle taçlandırdı.

İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya. Takvimler 20 Ocak 1972 tarihini gösterdiğinde Yunus ve Halise Küçükkaya’nın biricik oğlu olarak Kütahya’nın Simav ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluk düşlerine sığındı sabahlara ve eğitim hayatına memleketinde başladı. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. 1993 yılında girdiği üniversite sınavını kazandı ve Ankara Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nde eğitim görmeye başladı. 1997 yılında üniversiteden mezun oldu.

Medya ve gazetecilik kariyerinin ilk durağı daha öğrenciyken 1991 yılında Hürriyet Gazetesi oldu. Bu süreci Sabah gazetesi ve sonrasında Star Gazetesi takip etti. 9 yıl aradan sonra 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarı oldu. 2003 yılında televizyona geçiş yaptı. SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi oldu. 2005 yılı ile 2008 yılları arasında Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliğini de yürüttü. Hatta 2008 yılında Akşam Gazetesi genel yayın yönetmeni olarak devam etti kariyerine. 2013 yılında Gezi Parkı olaylarında görevinden alındı. Ancak Televizyon ekranlarına dönmesi uzun sürmedi. 2013 yılı Eylül ayından itibaren Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı ve günümüzde sunmaya devam etmektedir. Ayrıca yazıları Fox TV sayfasından takip edilebilmektedir.

İsmail Küçükkaya evli midir? İsmail Küçükkaya evlilikleri

İsmail Küçükkaya evliliği ile de gündem olan isimler arasında oldu. 2002 yılında ilk eşinden ayrıldı. 10 Temmuz 2016 yılında da öğretmen olan Eda Demirci ile hayatını birleştirdi. Evliliklerinde ciddi bir deprem yaşandı. Eda Küçükkaya, eşi İsmail Küçükkaya’dan 1 milyon 200 bin TL tazminat ile birlikte aylık 15 bin TL nafaka istemiyle gündeme gelmişti.

İsmail Küçükkaya boyu kilosu ve burcu ne?

İsmail Küçükkaya boyu 1.81 cm kilosu 79 kg burcu Kova.

İsmail Küçükkaya çocuğu var mı?

Gazeteci İsmail Küçükkaya yaptığı evlilikler sonucunda çocuğu yoktur.

İsmail Küçükkaya instagram

İsmail Küçükkaya Ödülleri

  • 2017 – Altın Kelebek Ödülü – En İyi Erkek Haber Sunucusu aday gösterildi.
  • 2017- Türkiye Altın Marka Ödülü – Yılın Televizyon Sunucusu seçildi.
  • 2018- MGD Ödülü – En İyi Sabah Haber Kuşağı programı sunucusu seçildi.

İsmail Küçükkaya hangi programları sundu?

  • 2013 Çalar Saat Fox TV

İsmail Küçükkaya kitapları

  • 2008 Cumhuriyetimizi Dair
  • 2012 Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı
  • 2016 Korkma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!