Buğra Bahadırlı

Buğra Bahadırlı Billur Kalkavan ile gündeme gelen isim. Aslında dizi ve sinema oyuncusu. Tam adı ile Berk Buğra Bahadırlı doğum tarihi, yaşı ve ne iş yapar detayımızda.

PAYLAŞ
Buğra Bahadırlı
  • 0
  • 4195
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Oyuncu Billur Kalkavan 22 yaş küçük Buğra Bahadırlı ile 2009 yılından beri birlikte. 57 yaşında olan Billur Kalkavan 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Buğra Bahadırlı ise 35 yaşında. İlk olarak sosyal medyada tanışan çiftin birlikteliği ise Billır Kalkavan’ın Buğra Bahadırlı’yı evine davet etmesi ile başlamıştır. Peki, Buğra Bahadırlı danışmanlık şirketi nerede Astrolog Buğra Bahadırlı iletişim adresi ne? İşte Buğra Bahadırlı hayatı. 

Buğra Bahadırlı Billur Kalkavan ile gündeme gelen isim. Aslında dizi ve sinema oyuncusu. Tam adı ile Berk Buğra Bahadırlı 8 Şubat 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatı ve çocukluk dönemleri Ankara’da geçti. Lise öğreniminin tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi ve sonrasında Atılım Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümününü tamamladı. 2009 yılında oyuncu Billur Kalkavan ile tanıştı ve bu beraberlik magazin dünyasında tanınmasına olanak sağladı. TRT ekranlarında 2010 yılında Sakarya Fırat dizisi ile oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yaptı. Ardından 2012 yılında Uzun Hikaye sinema filminde rol aldı. 2014 yılında Billur TV İnternet Televizyonunu kurdu. Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı bir Internet Televizyonu olan Billur TV’de Astroloji, sağlık, ilişkiler, güzellik, hukuk, spor, eğitim gibi konularda yayınlar yaptı.  Buğra Bahadırlı günümüzde Billur Medya Yapım A.Ş.de çalışmaktadır. Sevgilisi Billur Kalkvan 15 Ekim 2022 tarihinde kanserden vefat etmiştir.

Buğra Bahadırlı boyu, kilosu ve burcu ne?

Buğra Bahadırlı boyu 1.84 cm ve kilosu 86 Kg burcu Kova.

Billur Kalkvan kaç yaşında sevgilisi Buğra Bahadırlı ile arasında yaş farkı ne?

Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı yaş farkı 22’dir.

Buğra Bahadırlı instagram

Buğra Bahadırlı instagram hesabı için tıklayın.

Buğra Bahadırlı Twitter

Buğra Bahadırlı twitter hesabı için tıklayın.

Buğra Bahadırlı hangi dizide oynuyor? Buğra Bahadırlı oynadığı diziler hangileri?

Berk Buğra Bahadırlı ve sevgilisi ile sıra dışı projelerle de gündeme gelmiştir. Buğra Bahadırlı dizi ve sinema projeleri ile de ekranlarda boy gösterdi. Medya ve oyunculuk kariyerine Buğra Bahadırlı Sakarya Fırat ve Uzun Hikaye Sinema Filminde rol alarak başladı. Buğra Bahadırlı oynadığı diziler ve rol aldığı sinema filmleri ve televizyon projeleri ise şöyle;

  • 2014 Billur TV İnternet Televizyonu
  • 2012 Uzun Hikaye Sinema Filmi Üçgen Erdoğan
  • 2010 Sakarya Fırat TV Dizisi Er Hamza Gemalmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!