Kaan Sarıaydın

Kaan Sarıaydın kimdir biyografisi, nerelidir, ne iş yapar, kitapları, hangi partiden, evli mi, kiminle evli, eşi, çocukları? Kaan Sarıaydınboy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Kaan Sarıaydın
  • 0
  • 13692
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Kaan Sarıaydın kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kaan Sarıaydın girişimci, araştırmacı gazeteci ve yazardır. 17 Eylül 1970 tarihinde Ankara’da doğdu. Günümüz itibariyle yaşı 42 yaşındadır. Ekonomist yönü, televizyon programları ve basında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme geldi ve tanınmaya başladı.

Kaan Sarıaydın hayatı ve biyografisi

Kaan Sarıaydın 17 Eylül 1970 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Johann Wolfgang Goethe University Frankfurt Main Germany İşletme bölümünde tamamladı.

Kaan Sarıaydın kariyerini ilk olarak Amerikan Menkul Kıymetler Satış Departmanında asistan olarak çalışarak inşa etmeye başladı. Ardından Alman Menkul kıymetlerinde görev almaya başladı. Londra Alman, Avusturya ve EASDAQ, Lehman Brothers International Limited,  İsviçre ve Belçika’da trader olarak görev aldı.

Bu süreci daha sonra İngiltere menkul kıymetleri ve Avrupa Bankaları sektörü çatısı altında birim yöneticisi olarak çalışarak devam ettirdi. GPS Yetkili Yöneticisi, MSPS Yetkili Yönetici ve tüm Avrupa için portföy traderı, Morgan Stanley Menkul Değerler A. Ş. İstanbul Genel Müdürü ve Yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Kaan Sarıaydın aynı zamanda Mavigazetem ve Kızıl Elma Ocakları kurucusudur. Kaan Sarıaydın televizyon ekranlarında da yorumları ile büyük bir kitlenin beğenisini kazanmıştır. Beyaz TV ekranlarında Ferda Yıldırım ile Her Açıdan programına katılmaktadır. Metasophie, Kızıl Elma Ocakları, Mavi Ekonomi, Kızıl Hareket ve Kızıl Elma Enstitüleri kavramları ile çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Kaan Sarıaydın boy kilo ve hangi burç?

Kaan Sarıaydın boyu 1.80 kilosu 90 kg burcu Terazi.

Kaan Sarıaydın hangi partiden?

Kaan Sarıaydın açıklamaları, yorumları ile hangi siyasi partiye yakın olduğu aslında net olarak bilinmemektedir. Ekonomist yönünü ortaya koyan Kaan Sarıaydın hangi partiden olduğu bilgisi internet kaynaklarında bulunmamaktadır.

Kaan Sarıaydın evli mi, kiminle evli, eşi?

Kaan Sarıaydın evli mi, eşi ya da çocukları hakkında özel hayatına ilişkin bilgiler kısıtlıdır.

Kaan Sarıaydın kimdir biyografisi, nerelidir, ne iş yapar kitapları, hangi partiden, evli mi, kiminle evli, eşi, çocukları, kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!