Selin Ciğerci

Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, babası, estetiksiz hali, sevgilisi? Selin Ciğerci askerlik yaptı mı, boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Selin Ciğerci
  • 1
  • 27792
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında, nereli?

Selin Ciğerci bilinen gerçek adı ile Okan Ünsal fenomen, şarkıcı, yarışmacı ve marka sahibidir. 17 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da doğdu. Günümüz itibariyle 37 yaşındadır. Selin Ciğerci cinsiyet değiştirmesi ve evlilik yapması ile uzun süre gündemde kaldı ve her kesim tarafından tanınmaya başladı. 

Selin Ciğerci çok yazıldı ve çok çizildi. Selin Ciğerci erkek hali en çok merak edilen isimler arasında oldu. Babası, annesi, kardeşi kısaca ailesi cinsiyet değiştirmesine karşı çıktı. Üstelik Selin Ciğerci babası ünlü bir firmanın ortağıydı.  Selin Ciğerci tekstil ve ihracatın devi defacto ortaklarının veliahdı. Selin Ciğerci babası onu cinsiyetini değiştirmemesi için lüks yaşantısından mahrum eden ailesi yine de bu değişimin önüne set çekemedi.  

Okan Ciğerci “Ameliyat olmadan önceki hali yani erkek hali.

Selin Ciğerci Bebek Okan mı? Bebek Okan Selin Ciğerci mi oldu diyenler bu habere çok şaşırdı. 

Selin Ciğerci diğer adı ile Bebek Okan. O artık pembe kimlikli bir kadın. Selin Ciğerci cinsiyet değiştirmeden önceki hali ile şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var. Sosyal medya fenomeni olurken çok tartışıldı. Yarışma programına katılıp televizyon ekranlarına çıktığında eleştirilerin hedefinde ki isim oldu. Selin Ciğerci sevgilileri ve çeşitli mesleklere sahip kişilerle de anıldı. Milletvekili sevgilisi ve tabi ki de en çok konuşulan futbolcu sevgilisi. Bayanların arasında Selin Ciğerci topuzu şimdilerde trend moda.

Okan Ciğerci Ameliyattan sonraki hali “Selin Ciğerci” oldu.

Selin Ciğerci’nin eski hali görenleri şaşırtıyor. Selin Ciğerci önceki ve sonraki hali dudak uçuklatıyor. Selin Ciğerci fotoğrafları ile görenleri mest etti.  Öyle ki şimdiki hali birçok kadına taş çıkaracak nitelikte ve güzellikte. Öyle ki Türkiye’nin en köklü futbol takımlarından sevgilisi bile kariyerini hiçe saydı onun için. 

Selin Ciğerci hayatı ve biyografisi

Selin Ciğerci asıl adı Okan Ünsal. 17 Ocak 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Gerçek ismini Okan olarak annesi koydu. Ameliyat olduktan sonra Selin ismini de yine annesi koydu. Ameliyattan önce korsan taksicilik yaptı. Annesinin verdiği harçlıkları biriktirerek amacına ulaşıp ameliyat oldu. Sıradan bir yaşamı tercih eden Selin ciğerci alışverişleri için pazara çıkmayı tercih ediyor. En yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz.

Selin Ciğerci Kerimcan Durmaz’la birlikte…

Türkiye’nin ihracat devi Defacto’nun ortaklarından ünlü iş adamının kızı. 2 kardeştirler. Lise mezunu. Erkek kardeşi ise iş adamı. Anne tipik bir ev hanımı ve kadın programları izleyen birisi. İlk olarak Yonja sitesiyle ilgi topladı. Çeşitli mekanlarda sahne alıp şarkı söyledi. Bebek Okan olarak ilk defa sosyal medyada takipçisi oldu. Daha sonra çeşitli TV yarışmalarına katılarak ünlenmeye başladı.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra

En çok tartışılan konu ise onun cinsiyet değiştiriyor olmasıydı. Bebek Okan ameliyat olarak cinsiyet değiştirdi. Futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile evlilik arifesinde ayrılık kararı almıştı. Çocuğunun olmayacağını bilen Selin Ciğerci yaşamını DJ´lik yaparak sürdürdü.

selin ciğerci düğün

Daha sonra sevgilisi Gökhan Çıra ile yine bir araya geldi ve 28 Ekim 2019 tarihinde Gökhan Çıra ile İstanbul’da görkemli bir düğün ile evlendi. Bu evlilik 10 Eylül 2021 tarihinde sona erdi ve boşandı. 

Selin Ciğerci “Okan Ciğerci” Çocukluk fotoğrafı

Yüzünde estetik olmadığını vurgulayan Selin Ciğerci sadece ameliyat sonrasında göğüslerine silikon yaptırmıştır.

Selin Ciğerci boy kilo ve hangi burç?

Selin Ciğerci boyu 1.75 kilosu 58 kg burcu Oğlak.

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!