Selin Ciğerci babası kim?

Selin Ciğerci babası kim? Selin Ciğerci babası tekstil firması. Selin Ciğerci’nin babasının adı nedir? Babasının mağazası. Babasının firmasının adı nedir?

PAYLAŞ
Selin Ciğerci babası kim?
  • 0
  • 36508
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Selin Ciğerci babası kim? Selin Ciğerci babası kimdir?

Selin Ciğerci babası hangi tekstil firmasının ortaklarından? Selin Ciğerci’nin babası hangi firmanın sahibi? Selin Ciğerci babası hangi firmanın sahibi? Selin Ciğerci babası kim ne iş yapar? Bir dönem Bebek Okan olarak bilinene Okan Ciğerci, uzun bir süre önce ilk olarak televizyon ekranlarında çeşitli yarışmalarda yarıştı. Daha sonra da sosyal medya fenomeni oldu. Selin Ciğerci futbolcu Gökhan Çıra ile sevgili oldu ve bu birliktelik evlilik yolunda ilerleme kaydetmeye başladı ve ardından boşandı.  En son doğum gününde 1.5 milyonluk araba hediye alan babası ise bir anda magazin dünyasında gündem oldu.

Selin Ciğerci’nin babasının firmasının adı ne? Ciğercinin babasının mağazası hangisi?

Selin Ciğerci babası tekstil ile uğraşan ve ülkemizde hazır giyim olarak marka yapmış ilk 50 yerli firma arasında yer alan defacto firmasıdır. Bugün şube sayısı neredeyse 350 civarındadır. Selin Çiğerci’nin cinsiyet değiştirmesinin ardından tüm gözler ailesine çevirildi. En çok merak edilen isim ise kuşkusuz babası oldu.  Peki, Selin Ciğerci’nin babasının adı nedir? Defacto ortakları Ciğerci ve Defacto sahibi Ciğerci ailesi kimdi ve kimlerden oluşuyordu?

Selin Ciğerci’nin babasının adı nedir?

Selin Ciğerci’nin babasının adı herkes tarafından merak ediliyor. Soyadının Ciğerci olduğu biliniyor. Aynı zamanda aslen Konya kökenli bir aile oldukları da bilinmektedir. Söz konusu Selin Ciğerci ile yıllar sonra bir araya geldikleri ve sosyal medya da birlikte videolarının da yayınlandığı bilinmektedir. Ancak Selin Ciğerci babasının tam adı, babasının adı ve soyadı tam olarak açıklanmadı ve medya ile paylaşılmadı. Selin Ciğerci babasının adı, doğum tarihi, annesinin adı ve erkek kardeşinin adı videoları olmasına karşın sır gibi saklandı. İlerleyen zaman süreci içerisinde herhangi bir yayın yasağı olmaması durumunda Selin Ciğerci babasının adı ve ailesine ilişkin bilgileri burada sizlerle paylaşmış olacağız. Selin Ciğerci kimdir? hayatını okumak için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!