Kürşat Juan

Kürşat Juan kimdir nerelidir, kaç yaşında, gerçek adı soyadı, sevgilisi, boyu, kilosu ve burcu? Kürşat Juan Berke Juan kardeş mi?

PAYLAŞ
Kürşat Juan
  • 12
  • 12893
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kürşat Juan müzisyen, fenomen, tiktoker ve youtuber’dır. 5 Mayıs 1999 tarihinde İzmir’de doğdu. 23 yaşındadır. Asıl ve gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya’dır. Tiktok üzerinden paylaştığı video ve fotoğraflarla ünlendi. 10 Aralık 2019 tarihinde “Aldığım en güzel ödül dediği”  “Türkiye Başarı Ödülleri’nde” “En iyi çıkış yapan Tiktoker” ödülüne layık görüldü.

Kürşat Juan hayatı ve biyografisi

Kürşat Juan 5 Mayıs 1999 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Memleketi aslen Artvin’dir. Henüz 8 yaşındayken annesini kaybetti. Aaradan geçen 7 yılın ardından 15 yaşında babasını kaybetti. 3 çocuklu bir ailede doğan Kürşat Juan ailenin en küçük çocuğudur. Kendisinde büyük bir ablası ve abisi bulunmaktadır. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlayan sosyal medya platformunun gözde isimlerinden Kürşat Juan daha sonra üniversite eğitimini Dans Bölümü alanında devam ettirdi.

Kürşat Juan TikTok video platformu üzerinden paylaştığı içeriklerle kısa süre içinde takipçi sayısını yükselten Kürşat Juan TikTok uygulaması üzerinden milyonlarca beğeniye sahip. Yaratıcı ve eğlenceli kısa videoların yanı sıra trendleri, olağandışı yaratıcılık araçları ile çeşitli platformlara yaymayı başarabilen fenomen 10 Aralık 2019 tarihinde “Aldığım en güzel ödül dediği”  “Türkiye Başarı Ödülleri’nde” “En iyi çıkış yapan Tiktoker” ödülünün sahibi oldu.

Kürşat Juan 2019 yılında başarısını kanıtlayan en büyük organizasyonlardan birisi de sosyal medya fenomenleri olarak Edirne’de takipçileriyle buluşmaları sırasında oluşan resimdir.  2019 yılında Edirne’de Margi Outlet AVM’de takipçileriyle buluşan Kürşat Juan ve diğer fenomen arkadaşları için takipçiler gözyaşlarını tutamadığı gibi, canlı görmek ve fotoğraf çekilebilmek için kimi çığlık attı, kimi de sevinçten gözyaşı dökmüştür.

Kürşat Juan aynı zamanda 2019 yılında İstanbul Kartal’da “Anatolium Marmara AVM’de” Berkay Akman, Berke Juan, Cemre Solmaz ve Tsbusy ile söyleşi düzenlemiştir. Başarılı fenomen video ve fotoğraf içeriklerini sunmaya devam etmektedir.

Kürşat Juan fenomen kimliğinin yanında müzik dünyasında da adını duyurdu. Alayına adlı rap şarkısı ile takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Kürşat Juan’ın en sevmediği şey yarı yolda bırakılmak ve birde böceklerden hiç haz etmemektedir. Kürşat Juan günümüzde İstanbul Ümraniye’de yaşamını sürdürmektedir.

TikTok fenomeni Kürşat Juan Şubat 2022 tarihinde fenomen arkadaşı Merve Yalçın ile bir eğlence mekanına gittikten sonra Merve Yalçın’ın taciz edilmesi sonrasında tarafların birbirini darp ettiği ve Kürşat Juan’ın da hastanelik olduğu iddia edilmiştir.

Kürşat Juan boy kilo ve hangi burç?

Kürşat Juan boyu 1.80 cm, kilosu 70 kg burcu Boğa.

Kürşat Juan sevgilisi kim?

Kürşat Juan sevgilisi Ceren Yaldız olduğu iddia edilmiştir. Ancak günümüzde bu birliktelik hakkında net bilgiler yoktur. Kürşat Juan kaç yaşında, kimdir, burcu, komik fotoğrafları, Kürşat Juan Berke Juan kardeş mi? Kürşat Juan Annesi öldu mü? Kısaca hayatı ve biyografi bilgilerini derledik.

12 Comments

  1. Kursat yakışıklı iyi kalpli bir çocuk saç boyamaya gerek yok her türlü video çeksin iyi olur eğlence söyleşi gibi

  2. Bir kere benim gerçek adım kürşat juan değil benim gerçek adımı zaten fan hesaplarım biliyor ama ginede bilmeyenler için söyliyeyim benim gerçek adım “ÜMİT KÜRŞAT YALÇINKAYA” bilginize ve ben 13 mayısta dünyaya geldim siz bilin istedim

  3. kursat benimle sevgili olor musun
    ben iranliyim seni cok cok seviyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!