Lale Zuzanna Onuk kimdir?

Lale Zuzanna Onuk kim, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, kaç doğumlu, dini, boyu, kilosu, burcu? LaleZuzanna Onuk Miss Turkey kaçıncı oldu? Lale Onuk Miss Turkey kaçıncı oldu? Lale Onuk estetik oldu mu?

PAYLAŞ
Lale Zuzanna Onuk kimdir?
  • 0
  • 7184
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Lale Zuzanna Onuk
Doğum tarihi: 1998
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.80 cm
Kilo:  58 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Manken, Model
İnstagram hesabı için tıklayın.

Lale Zuzanna Onuk nereli? Kaç yaşında?

Lale Zuzanna Onuk kim, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, kaç doğumlu, dini, boyu, kilosu, burcu? LaleZuzanna Onuk Miss Turkey kaçıncı oldu? Lale Onuk Miss Turkey kaçıncı oldu? Lale Onuk estetik oldu mu? Lale Onuk Estetiksiz hali? Survivor Berkan sevgilisi Lale Zuzanna Onuk kim? Lale Onuk yaş, boy kilo hakkında merak edilenler, mesleği, ne iş yapıyor, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Lale Zuzanna Onuk hayatı ve biyografisi

Lale Zuzanna Onuk Türk manken ve modeldir. Türkiye ve dünyada  Miss Turkey 2018 yarışmasına katılması ile tanınmaya başladı. En büyük çıkışını Survivor 2020 yarışmasında yarışan sevgilisi Berkan ile birlikte olması ile yaptı.

Lale Zuzanna Onuk kim, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, kaç doğumlu, dini, boyu, kilosu, burcu

Lale Zuzanna Onuk 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Türk ve annesi ise Polonyalı’dır. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine yurtdışında Varşova Sosyal Bilimler ve psikoloji üniversitesi Psikoloji bölümünde sürdürdü. Üniversite sıralarındayken 2. sınıfta Miss Turkey 2018 Güzellik yarışmasına 19. numarada yarışan isim oldu.

Lale Zuzanna Onuk estetik

Türkiye’nin en güzel 20 kızının yer aldığı finalde güzellik yarışmasını birinci olarak Şevval Şahin kazandı. 19 numara ile yarışan Lale Zuzanna Onuk yarışmada ilk 10’a giren isimler oldu.

Lale Zuzanna Onuk Berkan

Lale Zuzanna Onuk bekar olup Survivor 2020 yarışmasında yarışan Berkan’ın sevgilisidir. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!