Seben Koçibey kimdir?

Seben Koçibey kim, kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Seben Koçibey dizileri, filmleri, oynadığı diziler, hakkında merak edilenler, vikipedi bilgileri, kısaca hayatı ve biyografi detayları?

PAYLAŞ
Seben Koçibey kimdir?
  • 0
  • 18757
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Seben Koçibey
Doğum tarihi: 1979
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.82 cm
Kilo: 62 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Boşanmış (Mehmet Pisak)
Meslek: Oyuncu, Tasarımcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Seben Koçibey nereli? Kaç yaşında?

Seben Koçibey kim, kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Seben Koçibey dizileri, filmleri, oynadığı diziler, hakkında merak edilenler, vikipedi bilgileri, kısaca hayatı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Seben Koçibey hayatı ve biyografisi

Seben Koçibey Türk oyuncu, tasarımcıdır. Seben Koçibey yarış pilotu ve motor sporları yarışçısı Renç Koçibey’in kızıdır. Aynı zamanda tasarımcı ve mimar Alara Koçibey’in kardeşidir.

Seben Koçibey dizileri, filmleri, oynadığı diziler

Seben Koçibey 1979 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası ralli sporunun önde gelen isimlerinden Renç Koçibey ve annesi sosyetenin yakından tanıdığı simalardan Meryem Koçibey’dir. Seben Koçibey kardeşinin adı ise Alara Koçibey’dir. Alara Koçibey bir dönem Cem Uzan ile evliydi.  Seben Koçibey eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Çocukluk dönemleri Etiler’de geçti. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Amerika’da Kriminoloji üzerine tamamladı. 

Moda ve tasarım dünyasının sosyetik isimlerden Seben Koçibey, Türkiye’ye döndüğünde lüks kategorilerde plaj kıyafetlerinin tasarımlarını ayrıca “Nymph” markasıyla da mayo ve bikini tasarlamaya başladı. Seben Koçibey televizyon ve medyaya da aktif olarak rol aldı. 2011 yılında Model Grubu’nun “Pembe Mezarlık” şarkısı klibinin sanat yönetmenliği yaptı. 2010 yapımı “Kanıt” dizisinde 14 bölüm “Ayça” rolünü canlandırdı.

Seben Koçibey özel hayatında 2013 yılında Mehmet Pisak’la nikah masasına oturdu. Ancak 2015 yılında boşandı.

Seben Koçibey dizileri ve filmleri

Seben Koçibey oynadığı diziler? Seben Koçibey hangi dizilerde oynadı?

  • 2010 Kanıt (Ayça Komiser) TV Dizisi
  • 2011 Model (Video Klip) Sanat Yönetmeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!