Mahir Düz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, boyu?

Mahir Düz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Mahir Düz kimdir ne iş yapar? İstanbul hks mekanik Mahir Düz Kurtlar Vadisi ve ne iş yapıyor?

PAYLAŞ
Mahir Düz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, boyu?
  • 0
  • 26576
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Mahir Düz nereli? Kaç yaşında?

Mahir Düz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Mahir Düz kimdir ne iş yapar? İstanbul hks mekanik Mahir Düz Kurtlar Vadisi, mafya mı ve ne iş yapıyor soruları ile gündem oldu. Hakkında merka edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgilerihaberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Mahir Düz hayatı ve biyografisi

Mahir Düz sosyal medya fenomenidir. Türkiye’de ana haberlerde trafikte sergilediği araç içi görüntüleri ile tanınmaya başladı. 2023 yılında Esra Çömelek, Didem Arslan Yılmaz’la Asla Vazgeçme programında adı geçti.

Mahir Düz son dönemlerde instagram uygulaması üzerinde oldukça popüler fenomenler arasında yer aldı. Mahir Düz sesoyal medyada sıkç akonuşulan bir isim. Mahir Düz ne iş yapıyor bilinmez ama lüks hayatı, arabaları ve tarzı ile etkilemeyi ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Mahir Düz Kurtlar Vadisi

Özellikle Audi marka arabasıyla farlı lokasyonlarda ve farklı zamanlarda araba içinde çektiği videoları paylaşarak üne kavuşan Mahür Düz çektiği videolara montaj yaparak alt müzik ekleyerek videolarını kilplere ve görsel şölene çevirmesi ile bilinmektedir. Trafik boyunca yolda tehlikeli hareketleri ana habere bile konu oldu.

Mahir Düz nereli

Show TV ana haberde yer alan Mahir Düz trafikte insanların hayatını hiçe sayan görüntüleri ile sosyal medyada izlenenler listesinde ilk sıralarda. Mahir Düz onu takip eden hayran kitlesi tarafından da oldkça fazla seviliyor. İstanbul’da HKS Mekanik’in sahibi olan Mahir Düz Çağdaş Baybaşin ile ismi kulislerde geçmektedir. Vide paylaşımlarından rallici olduğu göze çarpan Mahür Düz hayran kitlesi onu usta bir sürücü olarak nitelendirmektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!