Ümidi Ümit Tüney kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, eşi?

Ümidi Ümit Tüney kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, sevgilisi? Ümidi Ümit Tüney boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Ümidi Ümit Tüney kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, eşi?
  • 0
  • 9180
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ümidi Ümit Tüney kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, eşi, evli mi, çocuğu var mı, ne iş yapıyor, hangi takımlı, nerede yaşıyor? Ümidi Ümit Tüney kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Ümidi Ümit Tüney kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ümidi Ümit Tüney sosyal medya fenomeni ve Youtuber’dır. 1992 yılında Aksaray’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 29 yaşındadır. Hasan Abi ile GTA: V, Pes Drafts videoları ile yıldızı parladı ve tanınmaya başladı.

Ümidi Ümit Tüney hayatı ve biyografisi

Ümidi Ümit Tüney 1992 yılında Aksaray’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Aksaray’da başladı. 7 yaşında atari oyunları oynamaya başladı. Tsubasa Futbol Oyunu ve Mortal Combat oyunlarını oynadı. 8 yaşında henüz ikinci sınıf öğrencisiyken Almanya’ya taşındı. 16 yaşında lisanslı futbol oynadı. Liseyi tamamladıktan sonra aslında Öğretmen olmak isteyen fenomen üniversite eğitimine İşletme bölümünde ve eş zamanlı olarak Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde sürdürmeye başladı. Bir dönem Almanya’da yaşadıktan sonra tekrar Aksaray’a geri döndü. Yaşadığı yıllar içinde aksanı değişti.

Real Madrid takımı hayranı olan Ümidi Ümit Tüney sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. En sevdiği mobil uygulama Brawl Stars. En beğendiği futbolcular ise Melih Demiral ve Çağlar Söğüncü. Youtuber olduktan sonra aylık kazancının 40 bin TL olduğu bilinmektedir.

Hasan Abi ile GTA: V, Pes Drafts videoları ile yıldızı parlayan Ümidi Ümit Tüney FIFA ya da Pes gibi oyunları paylaşarak ciddi bir hedef kitleye sahip olmuştur. Ümidi lakabını Arap kökenli arkadaşları takmıştır. Bir dönem WWE videoları çeken fenomen artık bu tarz video içerikleri çekmemektedir.

Ümidi Ümit Tüney boy kilo ve hangi burç?

Ümidi Ümit Tüney boyu 1.70 cm kilosu 78 kg ve burcu Oğlak.

Ümidi Ümit Tüney sevgilisi, evli mi?

Ümidi Ümit Tüney 2017 yılında evlendi. Furkan Yaman, Hasan Mustan, Emrecan Önal gibi Youtuberlar katıldı. Ümit Tüney’in bu evliliğinden Cihangir isminde bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!