Melda Yücel Kocaalp Kimdir?

PAYLAŞ
Melda Yücel Kocaalp Kimdir?
  • 1
  • 5477
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Melda Yücel Kocaalp Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

NTV gündüz kuşağı saat başı haberleri sunan kim? NTV Osman Müftüoğlu ile Yaşasın Hayat sunucusu kimdir? Melda Yücel Kocalap kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? İşte Melda Yücel Kocalap hayatı.

Melda Yücel Kocalap İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Kastamonulu’dur. Çocukluk seneleri ve öğrenimine İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünü kazandı ve bu landan mezun oldu.

Kariyer yolculuğu ilk olarak Takvim Gazetesi’nde editör olarak başladı. Kısa bir süre sonra köşe yazarlığı yapmaya başladı.  Kariyer grafiğini ikinci işi olan Yeni Binyıl Gazetesi’nde muhabir olarak sürdürdü. Daha sonra gazetecilik kariyeri ile birlikte ilk kez TV ekranları ile tanıştı. İlk televizyonculuk deneyimi dönemin kapatılan televizyonu Kanal 6 oldu.

Başarı serüvenine daha sonra Star, Habertürk ve bir dönem Türkiye’de yayın yapan CNBC-E televizyonlarında devam etti. Gazeteci ve televizyoncu Melda Yücel bir dönem Habertürk televizyonunda Ekonomi Müdürü oldu.  Dönemin televizyon kanalı olan CNBC-E ekranlarında da Finans Cafe programının sunuculuğunu yapmıştır.

Melda Yücel Kocaalp eşi Cengiz Kocaalp’tir. Güzel sunucunun bu evliliklerinden 2 çocuğu bulunmaktadır. İsimleri ise Ayşem Lal’dır. Melda Yücel Kocaalp, NTV ekranlarında haber sunmaya ve Osman Müftüoğlu ile Yaşasın Hayat programında izleyicisi ile buluşmaktadır.

Ayrıca NTV ekranlarında Benim Şehrim adlı programı da sunmaktadır.

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!