Melike Elif Teker kimdir?

Melike Elif Teker kimdir, nereli, kaç yaşında, boy, kilo ve burcu, evli mi, eşi kim, iletişim? Dünya birincisi Prof. Dr. Melike Elif Teker randevu.

PAYLAŞ
Melike Elif Teker kimdir?
  • 1
  • 3087
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Melike Elif Teker
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri:  Muş
Boyu: Bilinmiyor
Kilo:  Bilinmiyor
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bilinmiyor
Meslek: Doktor
İnstagram hesabı için tıklayın

Melike Elif Teker nereli? Kaç yaşında?

Melike Elif Teker kimdir, nereli, kaç yaşında, boy, kilo ve burcu, evli mi, eşi kim, doğum tarihi, iletişim? Dünya birincisi Prof. Dr. Melike Elif Teker randevu ve çalışma bilgileri kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Melike Elif Teker hayatı ve biyografisi

Melike Elif Teker Türk Profesör ve Doktor. Akademik ve tıp alanında yaptığı çalışmaları ile tanınmaktadır. Kalp ve Damar Cerrahisi alanında dünya birinciliği bulunmaktadır.

Melike Elif Teker Muş’un Varto ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise eğitimini İstanbul Şişli Çağlayan’da ve üniversite eğitimini ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde tamamladı. Mezun olduktan kurumsal hastanelerde Kalp Ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görev aldı.  Ardından Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Doktorasını tamamladı.  Melike Elif Teker Kalp Damar alanında gerçekleştirilen yarışma sonucunda 96 Ülke ve 5965 aday arasında 2018 Dünya Şampiyonası da Dünya 1.si olan cerrahlardandır.  

Melike Elif Teker Biruni Üniversitesi,  Medical Park Fatih Hastanelerinde görev almıştır. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren Melike Elif Teker evli olup olmadığı bilinmemektedir.

1 Yorum var

  1. 11 yaşında doguştan kalp hastası çocuğun amaliyatı geldi bize yardımcı Olurmusun sayın hocam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!