Melodi Elbirliler yaşı, eski eşi, kimin kızı, boyu?

Melodi Elbirliler kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi, nişanlısı? Melodi Elbirliler Acun Ilıcalı? Melodi Elbirliler estetik oldu mu, estetiksiz hali? Melodi Elbirliler eski nişanlısı kim?

PAYLAŞ
Melodi Elbirliler yaşı, eski eşi, kimin kızı, boyu?
  • 0
  • 6117
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşında, boyu, dizileri, sevgilsi? Melodi Elbirliler eski eşi? Melodi Elbirliler eski nişanlısı Orhan neden ayrıldı? Melodi Elbirliler kimin kızı, babası, boyu? Melodi Elbirliler eski hali? Melodi Elbirliler dini? Melodi Elbirliler kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Melodi Elbirliler kimdir, kaç yaşında, nereli?

Melodi Elbirliler Türk güzellik bloggeri, youtuber ve sosyal medya fenomenidir. 18 Kasım 1990 tarihinde İzmir Karşıyaka’da doğdu. Yotube üzerinden çektiği makyaj videoları ile tanımaktadır. Arda Türkmen eşidir.

Melodi Elbirliler hayatı ve biyografisi

Melodi Elbirliler estetik estetiksiz hali

Melodi Elbirliler 18 Kasım 1990 yılında İzmir Karşıyaka’da iki çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Çocukluk yılları İzmir’da geçti. Kardeşinin adı Alp’tir. Liseden mezun olduktan sonra üniversite hayatına İstanbul Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde devam etti.

Melodi Elbirliler sevgilisi

Melodi Elbirliler mesleği İngilizce öğretmenliğidir. Aynı zamanda güzellik bloggeri, youtuber ve sosyal medya fenomeni olarak yarım milyon takipçiye sahiptir. Makyaj videoları çekmesinin altında yatan neden ise kendisinde bir dönem var olan sivilce ile roaccutane tedavisi olmuştur. 

Melodi Elbirliler eski nişanlısı

Bir dönem nişanlı olan Melodi Elbirliler nişanlısı Bilgisayar Mühendisi iken şimdilerde adı aşk dedikoduları ile Arda Türkmen ile anılmıştır.  Melodi Elbirliler estetik olup olmadığı ve estetiksiz halleri bilememektedir.

Melodi Elbirliler boy kilo ve hangi burç?

Melodi Elbirliler boyu 1.76 cm kilosu 52 kg ve burcu Akrep.

Melodi Elbirliler sevgilisi, nişanlısı, kiminle evlendi?

Ünlü sosyal medya fenomeni bir dönem nişanlandı. Melodi Elbirliler nişanlısı ile ayrıldıktan sonra 2020 yılında Arda Türkmen ile sevgili oldu. Melodi Elbirliler Arda Türkmen 22 Eylül 2021 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta evlendi. Melodi Elbirliler Arda Türkmen yaş farkı ise 15.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!