Polen Emre estetiksiz hali, kimdir, boyu, dizileri, eşi?

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu Polen Emre kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler hakkında en güncel bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlerle olacak.

PAYLAŞ
Polen Emre estetiksiz hali, kimdir, boyu, dizileri, eşi?
  • 0
  • 3195
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Polen Emre kimdir, estetiksiz hali, eşi, oynadığı diziler, hangi dizide oynuyor, boyu, kaç yaşında? Polen Emre Tetik kim kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Polen Emre kimdir, kaç yaşında, nereli?

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu Polen Emre’nin kariyer yolculuğu tiyatro oyunculuğundan televizyonculuğa doğru uzanmaktadır. Oynadığı dizide profesyonel oyunculuğu ile yıllara meydan okuyan Polen Emre aslında ilk dizi deneyimi olmasına rağmen oldukça başarılı bir performans sergilemiştir. İşte Polen Emre hayatı ve biyografisi.   

Polen Emre hayatı ve biyografisi

Türk tiyatro ve dizi kadın oyuncu Polen Emre 1991 yılında Adana’da dünyaya geldi. Güzel oyuncu Adana’da büyüdü. Eğitimine Adana’da başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi. Burada İstanbul Plato Okulu Radyo ve Televizyon Bölümü’nde eğitimini tamamlayarak bu alandan mezun oldu. Oyuncu Polen Emre daha sonra şan dersleri ve müzik eğitimi aldı. Ancak o oyunculuğu tercih etti. Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başlayan başarılı oyuncu Polen Emre profesyonel tiyatro kariyerine Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrolarında başladı. Burada Vasıf Öngören’in kaleme aldığı “Asiye Nasıl Kurtulur” adlı oyununda “Asiye” karakteriyle tiyatro izleyicisinin büyük beğenisini kazandı. Bu başarısı ona televizyon ekranlarının ve dizi filmlerinin kapısını araladı.

2018 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir prodüksiyona ev sahipliği yapan dönem dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu Polen Emre bu dizide “Fadik” rolü ile kısa sürede izleyicinin beğenisini yakalayarak iyi bir hedef kitlesi kazandı. 2022 2020 yılında Savaşçı yapımında, 2021 yılında Sana Söz, 2022 yılında Göktürkler Asya’nın Efendileri ve Karanlık Gece yapımlarında rol aldı.

2023 yılında Bambaşka Biri dizisinde Nuray karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyerine tiyatro ve dizi filmleri ile devam eden Polen Emre yaşamını evlendikten sonra İstanbul’da yaşamaya başladı.

Güzel oyuncunun örnek aldığı oyuncular arasında ilk sırada Demek Akbağ gelmektedir. Ayrıca yaptığı bir söyleşide “Bir sinema filminde rol almak ve yine değişik bir karakteri oynamak isterim.” Şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

Polen Emre, 2. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Altın Caretta Ödülleri’nde ‘Yılın Yardımcı Kadın Oyuncusu ödülünü alan isim oldu.

Polen Emre boy kilo ve hangi burç?

Polen Emre boyu 1.75 cm kilosu 55 kg ve burcu Oğlak.

Polen Emre evli mi, sevgilisi?

Polen Emre, uzun süre birlikte olduğu sevgilisi voleybolcu Mert Tetik ile evlendi. Bu evliliklerinden çocukları olup olmadığı bilinmiyor.

Polen Emre Estetiksiz hali?

Polen Emre estetiksiz hali aşağıda yer almaktadır.

Polen Emre instagram hesabı

Polen Emre insatgram hesabı için tıklayın.

Polen Emre tiyatroları

Polen Emre’nin sahne aldığı tiyatro oyunları aşağıda listelenmiştir.

  • Asiye Nasıl Kurtulur

Polen Emre dizileri ve filmleri?

Polen Emre oynadığı diziler? Polen Emre hangi dizilerde oynadı?

  • 2023 Bambaşka Biri – Nuray
  • 2022 Karanlık Gece
  • 2022 Göktürkler Asya’nın Efendileri
  • 2021 Sana Söz
  • 2020 Savaşçı
  • 2018 Bir Zamanlar Çukurova – Fadik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!