Mertcan Bahar kimdir, evlendi, eşi kim, kiminle evlendi?

Mertcan Bahar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Mertcan Bahar oynadığı filmler, sevgilisi kisaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Mertcan Bahar kimdir, evlendi, eşi kim, kiminle evlendi?
  • 1
  • 31759
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Mertcan Bahar kimdir, evlendi, eşi kim, kiminle evlendi? Mertcan Bahar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Mertcan Bahar oynadığı filmler, sevgilisi kısaca hayatı ve biyografi bilgileri haberimizde sizlerle birlikte olacak.

Mertcan Bahar nereli? Kaç yaşında?

Mertcan Bahar Türk fenomen, youtuber ve aynı zamanda oyuncudur. Çocukluk yıllarında yayınladığı video içerikleri ile ünlendi ve tanınmaya başladı.

Mertcan Bahar hayatı ve biyografisi

Mertcan Bahar 1 Ocak 1998 Trabzon’da dünyaya geldi. Youtuber  Mertcan Bahar memleketi aslen Trabzon’dur. İstanbul’da yaşayan Mertcan Bahar eğitimine İstanbul’da başladı. İnternet ve medya dünyasına 2012 yılında adım attı.

Mertcan Bahar oynadığı filmler sevgilisi

Oyunculuk kariyerine 2015 yılında beyazperde de “Pişt” sinema filmi ile adım attı. Ardından Baho programına katılan isim oldu. 2019 yılında Dreobse Production’u kurdu. Youtube platformunun en kışkırtan kanalı olarak adlandırdığı kışkırtıcı sorular kanalında birbirinden değerli sanatçıları ağılamaktadır. 2019 yılında Mertcan Bahar, Mustafa Ak iile birlikte Firar şarkısını seslendirdi ve video klibini çekti. 2019 yılında kendi tiplemesi ve imkanları ile “Bütçe Sıfır” dizisini bölümler halinde çekti.

Günümüzde film, dizi, müzik ve video çalışmalarını sürdüren Mertcan Bahar, 7 yıldır sevgili olduğu Sema Sarmış ile evlendi.

Mertcan Bahar boy kilo ve hangi burç?

Mertcan Bahar boyu 1.68 kilosu 79 kg burcu Oğlak.

Mertcan Bahar dizi ve filmleri

Mertcan Bahar oynadığı diziler ve rol aldığı filmlerin listesi aşağıda yer almaktadır.

  • 2019 Bütçe Sıfır (İnternet Dizisi)
  • 2015 Pişt (Sinema Filmi)

1 Yorum var

  1. Öncelikle bir çok videosunda tanıttığı sevinç koleji Maltepe kampüs okuluna gitti ve bende orada okuyorum. Bugün buradaydı video çekti 4-5 güne yayında olur bence, ve Mertan Bahar’ın burcu oğlak değil sordum bugün burcu yay oğlak değil yanlış bilgi duzeltilirse sevinirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!