Mustafa Yavuz

Mustafa Yavuz Hazreti Yasuokimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Mustafa Yavuz Hazreti Yasuo boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Mustafa Yavuz
  • 0
  • 4888
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Mustafa Yavuz kimdir? Mustafa Yavuz Hazreti Yasuo kim, nereli, boyu, kilosu ve burcu? Mustafa Yavuzcan sevgilisi, son dakika haberleri, hakkında merak edilenler, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri. Hazreti Yasuo Twitch üzerinden gerçekleştirdiği yayınlarla yıldızı parladı. Hazreti Yasuo sevgilisi kim?

Mustafa Yavuz yani Hazreti Yasuo bir dönem yayınında ölüm tehdidi alması ile gündeme geldi. Söz konusu olayda Mustafa Yavuz Hazreti Yasuo yayın esnasında sevgilisinin babasının yayına bağlanması ile işler değişmeye başlamıştır.

Mustafa Yavuz Hazreti Yasuo kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi, sevgilisi Mustafa Yavuz Hazreti Yasuo boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Hazreti Yasuo gerçek adı ile Mustafa Yavuz 1 Ocak 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite hayatına İstanbul Gelişim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde devam etti. Ancak yayın hayatı başladıktan sonra ve popüler olduktan sonra eğitimine ara verdi.  

YouTube ve Twitch üzerinden gerçekleştirdiği yayınlar sayesinde ünlenmeye başladı. Oyun dünyasında da adından söz ettiren Mustafa Yavuz video yayınlarında genellikle oynadığı oyunlar arasında; Resident Evil, League of Legends, Outlast, CS:GO yer almaktadır. Hazreti Yasuo ile Levo’nun tartışması uzun zaman hafızalarda ve Twitch dünyasında yankılanmıştır.  Hazreti Yasuo’nun League of Legends oyununda en beğendiği karakterler Yasuo ve Katarina olduğu bilinmektedir. Mustafa Yavuz Hazreti Yasuo aylık kazancının 20 bin TL olduğu belirtilmektedir.

Hazreti Yasuo sosyal medya hesapları ve twitch kanalı üzerinden yüzbinlerce takipçisi ve milyonlarca beğenisi bulunmaktadır.  Mustafa Yavuz günümüzde hayatını İstanbul Arnavutköy’de sürdürmektedir.

Mustafa Yavuz Hazreti Yasuo boyu 1.72 cm kilosu 68 kg ve burcu Oğlak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!