Ahmet Sonuç Jahrein

Ahmet Sonuç Jahrein kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi, sevgilisi? Ahmet Sonuç Jahrein boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Ahmet Sonuç Jahrein
  • 0
  • 3336
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ahmet Sonuç kaç yaşında, doğum tarihi, doğum günü, kimdir, eşi, boyu kaç? Jahrein kimdir? Ahmet Sonuç gerçek adı? Ahmet Sonuç evliliğine gelen yorumlar, ne iş yapar, nerede okudu, ne okudu? Ahmet Sonuç Jahrein hakkında bilgi, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Ahmet Sonuç diğer adı ile Jahrein kendisini Twitch aleminden tanıyoruz. Özellikle ilk büyük çıkışını Twitch platformu üzerinden gerçekleştirdiği yayınlarla yaptı. Bu yayınlar sayesinde çok büyük hedef kitleler yakaladı. İnternet ve oyun dünyasında adından en çok söz ettiren isimler arasında yer almayı başaran Jahrein gerçek adı Ahmet Sonuç. Oyun dünyasında yarattığı samimi atmosfer, etkileşim ve üst kalite yayınları sayesinde oyun severlerin beğenisini topladı. Ahmet Sonuç Türkiye’de ilk Youtube kanalı hesabı açanlardan birisidir.

Ahmet Sonuç Jahrein kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi, sevgilisi Ahmet Sonuç Jahrein boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Ahmet Sonuç 1988 yılında İstanbul‘da dünyaya geldi. Çocukluk yılları ve eğitimine İstanbul’da başladı. Ahmet Sonuç jahrein memleketi aslen Kıbrıs’tır. Babasının mesleği nedeni ile Antalya’da yaşamıştır. Liseyi Anlatya’da okuduktan sonra lisans eğitimine Almanya’da Leipzig Üniversitesi Moleküler Fizik ve Biyokimya bölümünde devam etti. Antalya Anadolu Lisesi mezunudur. Günümüzde yaşamını Polonya‘da sürdüren genç fenomen Ahmet Sonuç Twitch, Instagram ve YouTube gibi platformlarda milyonlarca takipçi ve beğenisi bulunmaktadır. Ünlü fenomen Ahmet Sonuç yani jahrein hakkında takipçilerinin en çok sorguladığı konular arasında kaç yaşında, nereli,  olduğu ve nerede yaşıyor şeklinde sorgular oldu. Ayrıca Ahmet Sonuç’un saç rengi, göz rengi, sosyal medya hesapları, ilişki durumu, sevgilisi, ailesi hakkında bilgiler, boyu ve kilosu, hangi okulda, hangi bölümde okudu,en sevdiği renk, burcu, hangi takımlı gibi sorgularda en çok merak edilen konular arasında yer aldı.

Youtuber, Streamer Ahmet Sonuç jahrein 2021 yılı itibarı ile 33 yaşında. Göz rengi ve saç rengi Siyah. Ahmet Sonuç’un en sevdiği renk Mavi. Ahmet Sonuç (jahrein) hangi takımlı olduğu sorusuna gelince tuttuğu takım renkleri sarı lacivert yani Fenerbahçe.  

Ahmet Sonuç sevgilisi Selin idi. Ardından Selin ile nişanlanan Ahmet Sonuç ilişki durumu şuanda evlilik ile sonuçlanmıştır. 2019 yılında Selin Sonuç ile evlenmiştir. Ahmet Sonuç Polonya’da bilgisayar oyunlarıyla ilgili en büyük firmaların birinde Türkiye marketi sorumlusu olarak çalışmaktadır.

İki kardeş olan Ahmet Sonuç boyu 1.80 cm kilosu 100 kg ve burcu Oğlak.

Ahmet Sonuç’un jahrein sosyal medya hesapları arasında;

  • Youtube: Jahrein
  • Facebook: Ahmet Sonuç
  • İnstagram: jahreinboss
  • Twitter: jahreindota
  • twitch.tv: jahrein

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!