Sinem Ökten

Sinem Ökten kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, hangi takımı tutuyor, eşi, sevgilisi? Sinem Ökten boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Sinem Ökten
  • 2
  • 6244
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sinem Ökten kimdir, aslen nereli, boy kilo, yaş, sevgilisi, evli mi, kiminle evli, eşi? Sinem Ökten hangi takımlı, hangi takımı tutuyor? Ünlü spiker Sinem Ökten kim, kaç yaşında doğum tarihi, nerede doğdu, doğum günü, kaç doğumlu, boyu, kilosu? Sinem Ökten Kerem Tunçeri? Sinem Ökten a spordan ayrıldı mı, hangi kanalda, nerede çalışıyor, kaç dil biliyor? Sinem Ökten oynadığı diziler, filmleri? Sinem Ökten estetiksiz, makyajsız, eski ve şimdiki hali? Sinem Ökten hakkında bilgi, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Sinem Ökten spiker, sunucu ve muhabirdir. Sinem Ökten 26 Temmuz 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Memleketi aslen Samsun’dur. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Lise eğitiminin ardından Üniversite hayatına Ege Üniversitesi Mütercim Tercümanlık bölümünde devam etti ve bu alandan mezun oldu.

Sinem Ökten kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, hangi takımlı, eşi, sevgilisi

Sinem Ökten televizyonculuk kariyerine 2013 yılında başladı. İlk durağı NTV Spor oldu. 3 yıl boyunca NTV Spor ekranlarında spor spikeri olarak çalıştı. 2016 yılında Tivibu Spor ekranlarına transfer oldu. 4 yıl Tivibu ekranlarını süsleyen ve başarısını sunduğu programlar ve gerçekleştirdiği röportajlarla taçlandıran Sinem Ökten 2020 yılında A Spor ekranlarında kariyer yolculuğuna devam etti.

Sinem Ökten özel yaşamında 2018 yılında Kerem Tunçeri ile birlikteliği ve sevgili olması ile gündeme geldi. Ancak bu ilişki kısa süre sonra sona erdi. Bekar olan Sinem Ökten boyu 1.76 cm kilosu 56 kilo ve burcu Aslan.

2 Comments

  1. Çok güzel bi kadın, hani derler ya kadın gibi kadın diye işte aynen öyle herşeyi ile tepeden tırnağa 10 numara gerçek bi kadın gerçek bi dişi, ben kendisine talibim, seve seve onun erkeği de olurum kocası da olurum, yeter ki Sinem Ökten istesin, tüm servetini, malımı mülkünü,arsaları mı onun üzerine yaptırırım. Çünkü o buna değer bı kadın.

  2. Çok güzel bir kadın, hani derler ya kadın gibi kadın diye işte aynen öyle tepeden tırnağa kadar 10 numara gerçek perfect bi kadın ve gerçek bi perfect dişi, bütün servetim, malım mülküm, arsalarım zeytinliklerim, Sinem Ökten’e feda olsun, yeter ki istesin herşeyi mı onun üzerine yaptırırım çünkü Sinem Ökten buna değer hayatta söz konusu Sinem Ökten ise gerisi sadece tefarruhattır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!