Fulya Öztürk

Fulya Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu? Fulya Öztürk Alper Öztürk evli mi, sevgilisi? Fulya Öztürk boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Fulya Öztürk
  • 1
  • 9317
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Fulya Öztürk kimdir, boyu, aslen nereli, doğum tarihi ve doğum günü, instagram hesabı, sevgilisi, evli mi, kiminle evli? Fulya Öztürk estetiksiz hali, makyajsız hali? Fulya Öztürk boy kilo yaş? Fulya Öztürk Alper Öztürk evli mi? Fulya Öztürk boyu kaç, burcu nedir? Fulya Öztürk hayatı vikipedi ve biyografi bilgileri.

Gazeteci, muhabir, spiker ve sunucu Fulya Öztürk 5 Ocak 1989 yılında Adana Seyhan ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Adanalıdır. Eğitim hayatına Adana Seyhan’da başladı. Liseyi Adana Gündoğdu Koleji’nde eğitim görerek başarı ile bitirdi. Liseden mezun olduktan sonra 2006 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitimine devam etti. Türk Sanat Müziği eğitimi aldı.

Fulya Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, evli mi, sevgilisi

Fulya Öztürk televizyonculuk kariyerini üniversitenin ilk yıllarından itibaren inşa etmeye başladı. Televizyon ekranlarında ilk kez 2007 yılında Staj On Air programı ile Star TV ekranlarında stajını tamamladı.

2008 yılında CNN TÜRK Programlar Departmanı’nda görev almaya başladı. 2010 yılında CNN TÜRK Haber Merkezi’nde çalışmaya başladı. Yaklaşık üç yıl haber ve belgesel ağırlıklı olarak kurgu operatörü olarak görev aldı. 2013 yılında haber departmanında sahada muhabir olarak görev alamaya başladı. Ardından Başkent İletişim Akademileri’nde Diksiyon ve Drama eğitimi aldı. Profesyonel olarak muhabirlik yapmaya başladıktan sonra çok başarılı haberlere imza atmaya başladı. Bu başarısı ona bir çok dernek ve üniversiteden ödüller almasına vasile oldu. Böylece alanında en iyi özel haber ve yılın muhabiri gibi ödüllerle kariyerini taçlandırdı. 2021 yılında Azerbaycan Cumhuriyeti ve Uluslararası Toplumsal Siyasi Araştırmalar Merkezi tarafından ödüle layık görüldü.

Fulya Öztürk ayrıca TEDx’te konuşmacı seçildi. CNN TÜRK Haber Merkezi’nin İstihbarat Şef Yardımcısı oldu. Fulya Öztürk hayatının ileriki yıllarında yardıma muhtaç insanlara destek olmayı amaçlamaktadır.

Fulya Öztürk boyu 1.68 cm kilosu 54 kg ve burcu Oğlak.

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!