Nevbahar Doyuran kimdir?

Nevbahar Doyuran Engin Akyürek ilişkisi var mı ve devam ediyor mu? Engin Akyürek sevgilisi Nevbahar Doyuran modacı, tasarımcı mı?

PAYLAŞ
Nevbahar Doyuran kimdir?
  • 0
  • 6202
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Nevbahar Doyuran
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Modacı, Tasarımcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Nevbahar Doyuran nereli? Kaç yaşında?

Nevbahar Doyuran kim, kimdir? Nevbahar Doyuran diş tedavi protez merkezi ve Nevbahar Doyuran ağız ve diş sağlığı merkezi ile bir bağı var mı? Nevbahar Doyuran instagram ve linkedin hesabı. Nevbahar Doyuran Engin Akyürek ilişkisi var mı ve devam ediyor mu? Engin Akyürek sevgilisi Nevbahar Doyuran modacı, tasarımcı mı? Modacı Nevbahar Doyuran kim? Engin Akyürek sevgilisi Nevbahar Doyuran fotoğrafları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri ve çok daha fazlası kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Nevbahar Doyuran hayatı ve biyografisi

Nevbahar Doyuran Türk modacı ve Tasarımcı. 2019 yılında oyuncu Engin Akyürek ile sevgili odluları ve bir yıldan fazla bir zaman diliminde birlikte oldukları yönünde haberlerle gündeme geldi ve Türkiye’de bu şekilde tanındı.

Nevbahar Doyuran İstanbul’da dünyaya geldi ve eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nde devam etti. Daha sonra eğitimi ve kariyeri için yurtdışına çıktı. New York’taki Fashion Institute of Technology’de eğitim aldı. Günümüzde ünlü moda markaları ile aktif çalışan Nevbahar Doyuran Yoga sporunu severek yaptığı bilinmektedir. Söz konusu Nevbahar Doyuran Diş Tedavi Protez Merkezi Gaziosmanpaşa’da ve Engin Akyürek ile ilişkisi yoktur.

Nevbahar Doyuran kendisini şöyle ifade diyor;

Tasarlıyorum çünkü moda ve tasarım kendimi iyi ifade etmeme yardımcı olan muazzam, görkemli bir dünya. Dergiler, şovlar, kumaşlar ve illüstrasyonlarla ilgili merakım, daha gençken tasarımcı olmamı sağladı ve şimdi moda tasarımını inceleme kararının kesinlikle doğru olduğunu görüyorum. Moda tasarımını incelemeye karar verdiğim zamana baktığımda, böylesine önemli bir karar vermek için çok genç olduğumu fark ettim ama pişmanlığım yok. Endorfin ve giydiğiniz kıyafet arasında güçlü bir bağlantı olduğunu keşfettim. Yüksek moda, lüks bir giysi olması gerekmez. Ruh haliniz ve duygularınız hemen değişebilir ve bu güç bana moda tasarımını seçmemi sağladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!