Yelda Demirören kimdir?

Yelda Demirören kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç doğumlu, ne okudu, ne zaman evlendi, düğünü, hamile mi, Yelda Demirören Haluk Kalyoncu hangi tarihte evlendi?

PAYLAŞ
Yelda Demirören kimdir?
  • 0
  • 4390
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Yelda Demirören Kalyoncu
Doğum tarihi: 1995
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Haluk Kalyoncu ile)
Meslek: İş Kadını
İnstagram hesabı için tıklayın

Yelda Demirören nereli? Kaç yaşında?

Yelda Demirören kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç doğumlu, ne okudu, ne zaman evlendi, düğünü, hamile mi, Yelda Demirören Haluk Kalyoncu hangi tarihte evlendi? Yelda Demirören kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle beraber olacak.

Yelda Demirören hayatı ve biyografisi

Yelda Demirören iş insanı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Revna Demirören’in kızıdır. Yelda Demirören merhum işadamı Hasan Kalyoncu ve Nevin Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu ile 2019 yılında Çırağan Sarayı’nda görekmli bir düğünle evlenmiştir.

Yelda Demirören 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Özyeğin Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü’nde devam etti. Demirören ailesinin önemli simaları arasında yer alan ve tek kızları olan Yelda Demirören 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahta, nikahın şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen düğünde Barbaros ve Funda Arar gibi isimler sahne almıştır.

Yelda Demirören, 3 kardeşli bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Emre Cemal Demirören adında erkek ikizi ve Erdoğan Demirören adında bir de küçük kardeşi bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!