Op. Dr. Mahmut Arslan kimdir?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden doktor kimdir? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya üzerinden hakaret eden Op. Dr. Mahmut Arslan hayatı ve biyografisine ilişkin tüm bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlerle olacak.

PAYLAŞ
Op. Dr. Mahmut Arslan kimdir?
  • 1
  • 3053
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Op. Dr. Mahmut Arslan kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden doktor kimdir? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya üzerinden hakaret eden Op. Dr. Mahmut Arslan hayatı ve biyografisine ilişkin tüm bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlerle olacak.

Op. Dr. Mahmut Arslan hayatı ve biyografisi hakkında

Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mahmut Arslan yaptığı ameliyatlarla medya da oldukça popüler hekimler arasında yer almaktadır. Hekimlik kariyerine ilk olarak Rize Ardeşen Seslikaya Sağlık Ocağı’nda görev yaparak başladı. Bu süreci daha sonra İstanbul takip etti. İstanbul’a gelen Op. Dr. Mahmut Arslan burada İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev aldı. Buradaki görevinin ardından bu kez Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmaya başladı. Daha sonra Rize Devlet Hastanesi’nde görev almaya başladı. En son  Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Medical Park hastanesinde Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmaya başladı. Burada çalışmalarını hızlandıran Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mahmut Arslan Türkiye’den ve yurtdışından gelen pek çok hastaya önemli ameliyatlar gerçekleştirdi.

Op. Dr. Mahmut Arslan kimlere niçin hakaret etti?

Op. Dr. Mahmut Arslan  sosyal medya hesabı üzerinden “Kızılbaşı niye mi yumrukladı, anasını ….. dua etsin” diye paylaşım yapmış ve tepkilere neden olmuştur. Op. Dr. Mahmut Arslan yine “Hastir ordan Yahudi dölü” diyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da ırkçı hakaretler ettiği iddia edilmiştir.

Op. Dr. Mahmut Arslan görevden alındı mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla büyük tepki toplayan olay sonrasında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta açıklama yaparak Op. Dr. Mahmut Arslan’ın görevine son verdiği bilgisini vermiştir.

Op. Dr. Mahmut Arslan boyu, kilosu, burcu, yaşı?

Op. Dr. Mahmut Arslan boyu, kilosu, burcu ve yaşı hakkında doğum tarihi ve doğum yeri bilgileri olmadığı için bu bilgiler girilmemiştir.

Op. Dr. Mahmut Arslan evli mi? Çocuğu var mı?

Op. Dr. Mahmut Arslan’ın evli olup olmadığı, çocuğunun olup olmadığı bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

Op. Dr. Mahmut Arslan facebbok hesabı

Op. Dr. Mahmut Arslan facebbok hesabı için tıklayın.

1 Yorum var

  1. Ben kendisinin yeğeniyim ve burda bilinmeyen bir sürü bilgiyi biliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!