Orhan Çayan kimdir? Özel Röportaj

Tik Tok fenomeni Orhan Çayan kimdir, aslen nereli, yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, eğitim durumu, projeleri kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Orhan Çayan kimdir? Özel Röportaj
  • 0
  • 2223
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 6 dakika da oku
  • +
  • -

Orhan Çayan nereli? Kaç yaşında?

Tik Tok fenomeni Orhan Çayan kimdir, aslen nereli, yaşı, boyu, kilosu, sevgilisi, eğitim durumu, projeleri kısaca hayatı ve biyografi bilgilerine ilişkin merak edilen tüm detayları röportaj bölümümüzde sizler için bir araya getirdik.

Orhan Çayan hayatı ve biyografisi

Orhan Çayan Türk Tiktoker ve sosyal medya fenomenidir. Sosyal medya üzerinden yayınladığı eğlenceli ve sosyal sorumluluk içeren videoları ile tanındı.

Orhan Çayan Tik tok sevgilisi

Namı diğer Beyazgölge. Farkındalık yaratan video içerikleri ile bambaşka bir insan… En popüler, en hızlı büyüyen ve en sevilen kategorik içerik üreticisi dalında 3 ayrı ödül sahibi… TikTok’da bir karton toplayıcısının hayatını ele alan videosu ile 38 milyon izlenerek rekor kırdı…

TikTok Türkiye’de en fazla takipçiye sahip 4. Kullanıcı Orhan Çayan ile hayata ve paylaşımlarına dair samimi bir röportaj gerçekleştirdik.

Orhan Çayan özel röportajı

Merhaba, Tik Tok fenomeni Orhan Çayan kimdir? Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

-Merhabalar, tabi ben Orhan Çayan. 1993 Konya doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da tamamladım. Daha sonra Selçuk Üniversitesi’nden Gıda Bölümü’nden mezun oldum. Şu an ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler okumaktayım.

Aileniz hakkında neler söylemek istersiniz?

-Ailenin ilk çocuğuyum, benden 2 yaş küçük erkek kardeşim ve 9 yaş küçük kız kardeşim var.

Sosyal medya ile yollarınız nasıl kesişti? Bu yola nasıl başladınız? Kısa sürede bu kadar takipçiye nasıl ulaştınız?

-Sosyal medyaya “beyazgolge” kullanıcı adıyla TikTok’da 1,5 yıl önce başladım. An itibariyle TikTok’da 3,1 Milyon takipçim var. Bunun yanı sıra Likee (1,2 Milyon) ve instagram (120 Bin) gibi platformlarda da içerik üretmeye devam ediyorum.

Sosyal medyada en büyük çıkışınızı ne zaman ve hangi içerikle yaptınız? Tam 38 milyon izlenen videonuz var mesela?

-Sosyal medyada en büyük çıkışımı TikTok’da bir karton toplayıcısının hayatını ele aldığım video ile gerçekleştirdim ve bu video 38 milyon izlendi.

Sosyal medyadaki başarınızı nasıl özetleyebilirsiniz?

-Sosyal medyada eğlenceli, duygusal ve farkındalık içeren videolara yer vermekteyim. Başarının özü bu olabilir.

TikTok Türkiye’de 2019 yılında 3 ayrı dalda ödüle layık görüldünüz, bu gerçekten büyük bir başarı, TikTok Türkiye’de kaçıncısınız?

-2019 yılında TikTok’dan “En Popüler İçerik Üreticisi”, “En Hızlı Büyüyen İçerik Üreticisi” ve “En Sevilen Kategorik İçerik Üreticisi – Pozitif Enerji” olmak üzere 3 ayrı dalda ödül aldım ve TikTok Türkiye’de en fazla takipçiye sahip 4. kullanıcıyım.

Birazda özel yaşamınızdan bahsedelim. Hayranlarınızın en çok merak ettiği 2 soru var. “Sevgiliniz” ve “boy, kilo burcunuz” nedir?

-Sevgilim yok. Bekarım ve şu an bir ilişkim yok. Boy: 183 cm kilo: 75 Koç burcuyum.

Sosyal medyada fenomen olduktan sonra oyunculuk yapmayı ya da şarkı albüm yapma gibi bir proje oluştu mu kafanızda?

-Daha öncesinde oyunculuk yapmadım ve bir şarkı çıkarmadım. Ama bu konuda bir sürprizim olabilir.

Orhan Çayan nereli, yaş boy kilo burç biyografi hayatı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya camiasında çok üzücü bir olay yaşandı. Antalya’da ‘taciz’ iddiasıyla darp edildikten sonra yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan sosyal medya fenomeni 18 yaşındaki Şehmuz Özdemir’in 12 gün sonra maalesef beyin ölümü gerçekleşti ve hayatını kaybetti. Bu konuda neler düşünüyorsunuz?

-Öncelikle Şehmuz Özdemir’in vefatı dolayısıyla ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. 18 yaşında bir gencin böylesine darp edilerek hayatını kaybetmiş olması çok üzücü bir durum. Suçluların adil bir şekilde yargılanacağını düşünüyorum.

Sosyal medyada diğer meslektaşlarınızla ayını eksende olsanız da farkındalık yaratan sosyal sorumluluk projelerinizle de epey beğeni ve takdir topluyorsunuz. Bize sosyal sorumluluk içeren projelerinizden bahseder misiniz? Yakın dönemde yeni bir projeniz daha olacak mı?

-Proje konusuna değinecek olursam daha öncesinde bir restaurantın tanıtımını yaparak şehit yakınlarına ve gazilere yemek verilmesini sağladım ve bu halen devam etmekte.

Bir farklı projemde de eğitime destek vermek için TikTok da bir öğretmen arkadaşım ile #benokursamçocukdaokur kampanyasını başlatıp tanıtım videosunu çektim. Önümüzdeki günlerde de benzer projeler ile farkındalık oluşturarak sosyal medya hayatıma devam edeceğim.

3 milyon üzerinde takipçiniz var. Takipçilerinize en güzel ve en özel mesajınız onlara ne olur?

-Takipçilerime verebileceğim en güzel mesaj; hayal edin ve hayallerinizin peşinden koşun. Harekete geçmek için bütün koşulların mükemmel olmasını beklersen, hiçbir zaman harekete geçemezsin. Harekete geçmek için en doğru zaman; şimdi! Unutmayın ki inanmak başarmanın yarısıdır! Farklı olun, her ne yapıyorsanız, en iyisini yapın. Özgün içerikler üretin. Duruşunuzu hiçbir zaman bozmayın. Azimle devam edin.

Bu keyifli ve samimi röportajınız için çok teşekkür ederiz. Farkındalık yaratan yeni projelerinizi duyurmak için sabırsızlanıyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.

-Ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

Bu röportaj hakkında düşüncelerinizi ve sormak istediğiniz soruları yorum bölümümüze yazabilirsiniz.

@beyazgolge

Koç yiğitlik nâm olmuş kırk yiğidin kırkına, Tanrı güç versin Kürşadların ırkına❤️

♬ Ne mutlu TÜRKÜM diyene – aysenur_ayten_01

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!