Özge Turna kim, kimdir, nereli? Şevket Çoruh eşi Özge Turna boyu, yaşı, oynadığı diziler?

Özge Turna yaşı, kaç yaşında, kimdir, boy kilo, burcu? İnstagram, linkedin? Özge Turna Şevket Çoruh yaş farkı kaçtır? Özge Turna Şevket Çoruh ne zaman evlendi? Şevket Çoruh’un yeni eşi Özge Turna mesleği ne iş yapar?

PAYLAŞ
Özge Turna kim, kimdir, nereli? Şevket Çoruh eşi Özge Turna boyu, yaşı, oynadığı diziler?
  • 0
  • 17891
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Özge Turna yaşı, kiminle evli, çocuğu, instagram hesabı ve vikipedi bilgileri araştırılıyor. Genç televizyoncu Özge Turna ünlü oyuncu Şevket Çoruh ile gerçekleştirdikleri evlilik sonrasında magazin basınında yer almıştı. Peki, Özge Turna kim, kimdir, nereli? Şevket Çoruh eşi Özge Turna kaç yaşında? Şevket Çoruh’un yeni eşi Özge Turna oynadığı diziler? Şevket Çoruh şimdiki eşi kimdir? Şevket Çoruh kaç kez evlendi? Özge Turna Şevket Çoruh yaş farkı kaçtır? Özge Turna Şevket Çoruh ne zaman evlendi? Şevket Çoruh’un yeni eşi Özge Turna mesleği ne iş yapar? Özge Turna çocuğu var mı? Özge Turna vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle…

Özge Turna bir dönem özel televizyon kanallarında TV Program Editörü olarak görev aldı. En büyük çıkışını Star TV televizyonunda editör olarak gerçekleştirdi. Özge Turna mesleği editörlüktür. Genç ve güzel televizyoncu boyu 1.70 cm ve kilosu 60 kg olup burcu ise Oğlak olduğu biliniyor. Futbol ile arası iyi olan Özge Turna Fenerbahçe taraftarıdır.

Özge Turna 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim ve öğretim hayatına İstanbul’da başlayarak liseyi bitiren ve ardından üniversite eğitimini tamamlayan Özge Turna medya ve televizyonculuk kariyerine 2007 yılında başladı. 2010 yılında Habertürk Gazete’sinde büyük başarılara imza attığı röportajları yayımlandı ve büyük bir ses getirdi. Ardından kariyerine Star TV televizyon kanalında Program Editörü olarak sürdürdü.

2022 yılında 17. sezonu ile yayına devam eden Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiser’i olarak hafızalar kazınan Şevket Çoruh ile 4 yıl sevgilisi olan Özge Turna 31 Aralık 2017 yılında oyuncu Şevket Çoruh ile nikah masasına oturdu ve dünya ikinci kez evine girdi.

Özge Turna Şevket Çoruh birlikteliği 2014 yılında başladı. Oyuncu Şevket Çoruh’un borçları ve maddi sıkıntıları nedeni ile aile arasında sade bir nikah töreni ile 31 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşti.  Özge Turna ve Şevket Çoruh çiftinin bu evliliğinden 2020 yılında “‘Turna” adını verdikleri bir bebekleri dünyaya geldi. Turna 2022 itibari ile 3 yaşın basacak. Özge Turna Şevket Çoruh arasında 15 yıl yaş farkı bulunmaktadır.

Bilindiği üzere Şevket Çoruh daha önceden oyuncu Günay Karacaoğlu ile evliliğinden “Gülenay Çoruh” adında bir kızı dünyaya gelmiştir.  Şevket Çoruh oyuncu Günay Karacaoğlu ile 1993 yılında evlenmiş ve 11 yıl sonra karşılıklı boşanma kararı alarak ünlü çift boşanmıştır.

Şevket Çoruh’un ilk eşi Günay Karacaoğlu, üçüncü kez nikâh masasına oturdu ve Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!