Pamuk Pars kimdir?

Pamuk Pars kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Pamuk Pars evlendi mi? Pamuk Pars sevgilisi kim? Dudakları estetik mi?

PAYLAŞ
Pamuk Pars kimdir?
  • 0
  • 3591
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Pamuk Pars
Doğum tarihi: 1 Ocak 1991
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.67 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Oyuncu, Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Pamuk Pars nereli? Kaç yaşında?

Pamuk Pars kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Pamuk Pars evlendi mi? Pamuk Pars sevgilisi kim? Dudakları estetik mi? Oynadığı diziler? Pamuk Pars şarkısı Azılı Bela klip ve hakkında merak edilenlerle hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Pamuk Pars hayatı ve biyografisi

Pamuk Pars Türk fenomen, youtuber ve aynı zamanda oyuncudur. Türkiye’de özellikle katıldığı yarışma programları ile tanınmaya başladı.

Pamuk Pars sevgilisi

Pamuk Pars 1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Bursa’dır. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Pamuk Pars liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı bölümünde devam etti. Sesi, duruşu, fiziği ve güzelliği ile göz dolduran Pamuk Pars’ın medya ve televizyon yolculuğu ilk olarak bir yarışma programında başladı. Pamuk Pars televizyon dünyasına ilk kez 2012 yılında “Bana Her Şey Yakışır” adlı programda yarışmacı olarak adım attı. Ardından şov dünyasına Esra Erol’un evlilik programına gelin adayı olarak katılarak eski yarışma programlarından tanınan Caner Toygar’a talip oldu.

Pamuk Pars dizileri

2017 yılında “Azılı Bela” adlı albüm ve şarkısı ile çıkış yaptı. “İDO” yönetmenliğinde İstanbul Eminönü’nde şarkısına klip çekti. Bir dönem “Kafamda Deli Sorular” adlı programı sundu.  

Pamuk Pars Arka Sokaklar

Pamuk Pars daha önce magazin dünyasında Fethiye’den aldığı ev ve açacağı güzellik salonu dükkanı ile gündeme gelmişti. 2020 yılında Yıldız Tilbe yüzünden iki yıl mağdur olduğunu açıklaması ile magazin gündeminde yer almıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!