Serdar Erbekler kimdir?

Serdar Erbekler kimdir, nereli, kaç yaşında, kitapları, kariyeri kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

PAYLAŞ
Serdar Erbekler kimdir?
  • 26
  • 2121
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Serdar Erbekler
Doğum tarihi: 1 Ekim 1986
Doğum yeri: Şanlıurfa
Boy: 1.72 cm
Kilo: 76 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli
Meslek: Eğitimci, Yazar, Şair
İnstagram hesabı için tıklayın

Serdar Erbekler nereli? Kaç yaşında?

Serdar Erbekler kimdir, nereli, kaç yaşında, kitapları, kariyeri kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Serdar Erbekler hayatı ve biyografisi

Serdar Erbekler Türk yazar, şair ve aynı zamanda Türkçe öğretmenidir. 2020 yılında Özlemler Bazen Çığlıklaşır Ayla adlı şiir kitabını kaleme aldıktan sonra tanınmaya başladı.

Serdar Erbekler kitapları

Serdar Erbekler 1 Ekim 1986 yılında 22 çocuklu bir ailede Şanlıurfa’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Şanlıurfa’nın ücra köylerinin birinde başladı. Çocukluk yılları zor ve sancılı bir sosyal yaşamın kıyısında kimi zaman mevsimlik bir işçi olarak, kimi zaman da ırgatlıkla geçti. Yılmadan geceleri lüks lamba ışığının altında ders çalışarak geçen öğrencilik yıllarının ardından 2010 yılında Şanlıurfa Anadolu Lisesi’nden mezun oldu.

Yazar Serdar Erbekler üniversite eğitimine Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi bölümünde tamamladı ve bu alandan mezun oldu.

Serdar Erbekler yeni kitabı

Bu güne kadar çeşitli okullarda Türkçe öğretmenliği yapan ve mesleki eğitimini halen sürdüren yazar Serdar Erbekler 2020 yılında “Özlemler Bazen Çığlıklaşır Ayla” adlı şiir kitabını şiir severlerle buluşturdu. Şair ve yazar Serdar Erbekler’in yeni kitap projeleri arasında bir şiir kitabı ve bir öykü kitabı tamamlanmak üzeredir. Yakın zamanda yeni kitaplarını kitapseverlerle buluşturmaya hazırlanan Serdar Erbekler evli ve iki çocuk babasıdır.

Serdar Erbekler kitapları

  • 2020 Özlemler Bazen Çığlıklaşır – Ayla

26 Comments

  1. Serdar ERBERKLER şiirlerinde toplum değerlerini bir eğitimci gözüyle nakședen ve toplumsal sorunların ancak birlik ve beraberlik içerisinde sevgiyle çözüleceğine inanan samimi bir yazardır,kalemi keskin yolu açık olsun…

  2. Biz onu yıllardır yazdığı șiirleriyle tanıdık ve artık yazdığı ayla kitabiyla da kendi adını bűyük harflerle șiir dünyasina kazamıș oldu .Eline emeğine sağlık șair ruhlu Adam.
    .

  3. Gerek toplumsal
    Gerek ilahi
    Gerek evrensel
    Gerek bireysel konularda
    Doyurucu eserler veren
    21. Yüzyıl şairler sultanı unvanını hak ettiğini düşünüyorum

  4. “Ağırbaşlı sanatçıların olmadığı coğrafyalarda soytarılar türer.”
    Sözüyle özellikle günümüz sarkicilarina daha doğrusu kendini sanatçı zanneden sarkicilara ince bir eleştiri getirmiş. Hakikaten sanatçı dediğin bilgisiyle edebiyle genel kültürüyle ve elbette ortaya koyduğu müzikal argümanlarla topluma örnek olmalıdır. Fakat günümüz sarkicilarinin bundan çok uzaklaştığını az ve öz bir sözle özetlemiş.

  5. Naif, zarif, şair ruhlu kardeşim… Ayla ile ettiğin terennüm çok kısa zamanda ma’kes buldu ve bulmaya devam edecektir. Sanatsız kalan toplumun hayat damarlarından biri kopmuştur, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk. Sen de o damarları besleyen pınarlardan biri olma yolunda büyük bir adım attın. Yolun uzun ve aydınlık olsun..,

  6. “Yazarlarına sahip çıkmayan toplumlar karanlıktadır.” Serdar ERBEKLER
    Kalemine sağlık üstadım.

  7. Aylayı okudum müthiş bir kitap sabırsızlıkla yeni kitabını bekliyorum değerli ağabeyciğim….

  8. Şiiri özgün bir tarzla yoğurup günümüz dünyasının gerçekleriyle buluşturan ve bunu yaparken şiiri yeni bir formata taşıyan yenilikçi bir yazar.

  9. Kalbplerden tüm dünyaya açılan bir tercüme kapısı ve tüm güzellikleri temel varoluş sebeplerinde aramış bir kitap okuyucusuna hayırlı olsun

  10. Serdar hocam harika bir insan herşeyin en güzelini hak ediyor…ayla ile insana bir çok eksikliğini ve sevgi ,birlik ile neler yapabileceğini anlatan bir eser.basarilarinin devamını diliyorum bahtı açık olsun…

  11. Serdar erbekler şiirleriyle yeni taninmis belki ama yüreği büyük bir şairdir aylayla kitabindan ziyada hayat hikayesiyle de çok diramakit zorluklarla okumuş hem bir Türkçe ogretmeni olmayi basarmis aynı zamanda da şair olabilmiş saygı duyması ve destek vermesi gereken sanatçılardan bir sanatçıdır. Türkiye’nin böyle yeneklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum .

  12. Şimdiye kadar okuduğum şiir kitapları içerisinde gerçekten kendini ilk üçe yazdıracak kitaplardan birisi ‘Ayla’ yazarı ise tadığım kitabı gibi her yönüyle on numara bir insan olan yakın arkadaşım yolun bahtın açık olsun devamını bekliyoruz.

  13. Bu kadar yorumu görünce şiir kitabını sipariş ettim. Çok ilginç bir hayat hikayesi var yazarın. Zaten güzellikler zorluklardan dogar.

  14. Serdar ERBEKLER on kitabında kurgu, hayal yada süslü kelimeler ile suni duyguları uyandırma yok yaşanmışlık var anı var gerçek ve iliklerine kadar yaşadığı acı var hüzün var sevgi var kısacası hayat var

  15. Şair demek olmuş insan demek. Duygularının olgunlaşmış, büyümüş hali demektir.Şair toplumun büyüğüdür, ışığıdır.Ancak bu büyüklüğünü ve ışığını insanlık ve Allah yolunda kullanan şair üstündür! Nice kitapların olsun… Öğretmenim…

  16. YorumunuzÖnce teşekkür ederim.Şiire gelince; şiir başlı başına bir anne özlemiyle dolu bir saf yüreğin şiiridir.kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. selam size başarılarınızın devamını diliyorum hocam şiir insanın yureginide güzelleştirir

  17. Şiirlerinde aşk, hüzün, mutluluk, devrim, düzen sayamadığım binlerce duyu içeren anlamlar var helal olsun ❤️❤️

  18. Herkesin kendinden bir parça bulabileceği cok guzel şiirlerin bir arada olduğu eseri bizlerle buluşturan sevgili yazar SERDAR ERBEKLER..

  19. Serdar erbekler gerçek bir şahirdir şiirlerini çok beğeniyorum yolun açık olsun başarıların devamını diliyorum

  20. Yazdığı ayla eseriyle topluma ıșık tutmaya hazır bir șair. Bașarılarinin devamını dilerim.

  21. Maslow der ki; elinizde ki tek bir alet çekiç ise, her bir problemi civi olarak görmeye başlarsınız..! Şairimiz de kitabında kalemini çekicin yerine koyarak insanların, toplumun ve dünyanın aksayan yönlerini çivi olarak görerek evrene dur demek istemiştir Her şiirinde kendinizi bulacağınız eseri zevkle okumanız dileğiyle ✌ yolun açık olsun bocam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!