Reyhan Taghan kimdir?

Reyhan Taghan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Reyhan Taghan sevgilisi kim? Reyhan Taghan şarkıları, nerede yaşıyor?

PAYLAŞ
Reyhan Taghan kimdir?
  • 1
  • 2418
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Reyhan Taghan
Doğum tarihi: 31 Aralık 1999
Doğum yeri: Tekirdağ
Boy: 1.55 cm
Kilo: 45 kg
Burcu: Yay
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Reyhan Taghan nereli? Kaç yaşında?

Reyhan Taghan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Reyhan Taghan sevgilisi kim? Reyhan Taghan şarkıları, nerede yaşıyor? Reyhan Taghan Kimbureyhan kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Reyhan Taghan hayatı ve biyografisi

Reyhan Taghan Türk sosyal medya fenomenidir. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı yaratıcı içeriklerle internet dünyasında ve 2019 yılında Issız Duvarlar şarkısıyla müzik dünyasında tanınmaya başladı.

Reyhan Taghan şarkıları, nerede yaşıyor

Reyhan Taghan 31 Aralık 1999 yılında Tekirdağ’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Tekirdağ’da başlayan Reyhan Taghan abisinin adı Fatih’tir. Reyhan Taghan internet dünyasında ve sosyal medya camiasında “Kimbureyhan” olarak 2017 yılından itibaren tanınmaya başladı.

Sosyal medyanın parlayan yıldızları arasında emin adımlarla ilerleyen Reyhan seslendirdiği Karadeniz yöresi türküleri ve şarkıları ile oldukça popüler. Youtube kanalı üzerinden takipçilerine birbirinden renkli kategorilerde içerikler hazırlayan Reyhan Taghan müzikler, röportajlar, güzellik ve bakım, kendin yap tarzında videolar, vlog challange deney ve de şakalardan oluşan video içerikleri paylaşmaktadır.

Reyhan Taghan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu

Reyhan Taghan 2019 yılında “Issız Duvarlar” şarkısıyla müzik dünyasına giriş yaptı. Ancak Reyhan Taghan’ın video klibinde kullanılan sahne ve dekorların daha önce şarkıcı Aleyna Tilki’nin “Sen Olsan Bari” video klibindeki sahnelere benzediği iddia edildi. Reyhan Taghan bekar olup günümüzde video içeriklerini paylaşmaya ve müzik hayatını sürdürmeye devam etmektedir.  

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!