Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir?

Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir? Uzatıldı mı? Süresi, ne zamana kadar geçerli? İstanbul kart sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar geçerli 2022?

PAYLAŞ
Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir?
  • 0
  • 15866
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir? Sağlık çalışanları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz sunulan Sağlık Çalışanı kartı sahip olduğu özelliklerle tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar sağlarken aynı zamanda toplu taşımada ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor. Sağlık çalışanı kartı almak isteyen bireylerin aşağıdaki yolları izlemeleri gerekmektedir.

İBB, Koronavirüs ile mücadelede durmadan gecesini gündüze katan sağlık çalışanlarına toplu ulaşım ve İSPARK otoparklarını ücretsiz yaptı.

Sağlık çalışanı kartı başvuru? Sağlık çalışanı kartı nasıl alınır? Sağlık çalışanı kartı uzatıldı mı?
Sağlık çalışanı kartı süresi? Sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar geçerli? İstanbul kart sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar geçerli 2022? Diye merak ediyorsanız sağlık çalışanı kartı güncelleme ve diğer tüm işlemler hakkında güncel bilgileri sizler için derledik.

Sağlık çalışanı kartı alamıyorum ve sağlıkçı kartı nereden alınır? Sağlık çalışanı kartı online başvuru işlemleri için aşağıdaki talimatları uygulayabilirsiniz.

Sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar ücretsiz?

Sağlık çalışanı İETT kartı ne zamana kadar geçerli? İstanbulkart sağlık çalışanları ne zamana kadar ücretsiz? Devam eden pandemi neden ile sağlık çalışanı kartı uzatıldı. İBB sağlık çalışanı kartı uzatıldı. İstanbul sağlık
çalışanı kartı alınan yeni karar neticesinde Haziran 2022 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Sağlık Çalışanı Kartı nasıl alınır?

Sağlık çalışanları, “Sağlık Çalışanı Kartı” almak için https://bireysel.istanbulkart.istanbul/ internet sitesi üzerinden online başvurularını yaparak, söz konusu tutarı TL olarak kart bedelini ödedikten sonra 2 iş günü içinde PTT aracılılığı ile yeni ücretsiz kartlarına kolayca sahip olabilmektedirler. Sağlık Çalışanı Kartı bireylerin eline ulaştığında yapmaları gereken önemli bir adım daha bulunmaktadır. Sağlık çalışanlarının  “Sağlık Çalışanı” kartını kullanabilmeleri için kartın ODM cihazlarında okutularak aktifleştirilmesi gerekmektedir. Peki, Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir?

Aşağıda görmüş olduğunuz resimlerle iki aşamada “Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir?” görebilirsiniz. Sizde aşağıdaki talimatları uygulayarak Sağlık çalışanı kartınızı sorunsuz aktifleştirerek seyahatlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir?

Sağlık çalışanı kartını iki yöntemle kolayca aktifleştirebilirsiniz.

İstanbul Kart Akbil dolum bayisine giderek Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir?

Öncelikle size en yakın İstanbul Kart Akbil dolum bayisine giderek size özel hazırlanmış Sağlık çalışanı kartını ücretsiz aktif ettirebilirsiniz. İstanbul Kart Akbil dolum bayisine giderek kartınızı uzatıp ücretsiz aktif hale getirebilirsiniz.

Biletmatiklerden Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir?

Bir diğer yöntem ise Metro, Metrobüs ve çeşitli otobüs duraklarında bulunan Biletmatiklerden 2 aşamalı olarak kartınızı aktif hale getirebilirsiniz. Ayrıca aşağıdan Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir? Videomuzu da izleyebilirsiniz.

Sağlık çalışanı kartı nasıl aktifleştirilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!