Savaş Satış kimdir?

Hem iyi bir oyuncu, hem de iyi bir yazar. Seslendirme de yaptı, tiyatro da sahneledi. Onu herkes Sıfır Bir Adana dizisi ile tanıdı. Ancak bunun öncesi var.

PAYLAŞ
Savaş Satış kimdir?
  • 0
  • 4481
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Savaş Satış kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Hem iyi bir oyuncu, hem de iyi bir yazar. Seslendirme de yaptı, tiyatro da sahneledi. Onu herkes Sıfır Bir Adana dizisi ile tanıdı. Ancak bunun öncesi var. Kim kimdir bölümümüzde Savaş Satış kimdir? Hayatı ve biyografisini konu ediyoruz.

Gerçek adı ile Savaş Satış doğum tarihi 3 Mart 1989. Bugün 30 yaşında olan tiyatro ve dizi oyuncusu, aynı zamanda senarist ve seslendirme sanatçısı Savaş Satış,  İzmit’te dünyaya geldi. Memleketi aslen Şanlıurfa’dır. Ancak onun hayat yolculuğu Kocaeli-İzmit’te başladı. İstanbul ve Ankara’da geçen çocukluk yıllarının ardından üniversiteyi Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Tiyatro ve medya kariyerine üniversitede okuduğu yıllarda drama topluluğuna katılması ile başladı.

Savaş Satış Sunexpress ve Savaş Satış gözlük

Savaş Satış medya ve oyunculuk kariyerine Tümay Özokur Atölye’de oyunculuk eğitimi alarak başladı.  Başarılı oyuncu ‘Sun Expres’ Adana uçuşu reklamıyla ünlendi. 2014 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 12. Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali’nde ‘Keşanlı Ali Destanı’ adlı oyunla “En İyi Erkek Oyuncu Komedi Ödülü”nü kazandı. Ayrıca Ertuğrul 1890 sinema filminde 3 türkü birden seslendiren isim oldu. Bağımsız Sinema Kollektifi’nde 6 ay sinema oyunculuğu ve senaryo yazarlığı eğitimi aldı. Şişli Kent Kültür Merkezi’nde “Uçan Tekme” adlı oyunu sahneledi.

Savaş Satış gözlüğü, gözlük modeli ve fiyatları

Savaş Satış gözlüğü kısa bir süre sonra popüler olmaya başladı. Gözlük modelleri kitlesi tarafından beğeni kazandı. Savaş Satış gözlüğü fiyatları modellerine göre çeşitlilik göstermektedir.

Savaş Satış boyu, kilosu ve burcu ne?

Savaş Satış boyu 1.75 cm ve kilosu 78 kg burcu Balık.

Savaş Satış sevgilisi kimdir?

Savaş Satış’ın sevgilisi bulunmaktadır. Ancak kişisel bilgilerine ulaşılamamıştır. Ünlü oyuncu henüz bekardır. Bugün Blue Tv ekranlarında ve internet üzerinden yayınlanan “Sıfır Bir Adana” dizisinde Savaş karakterine hayat veren isimdir. Başarılı oyuncu alışmalarını sürdürmektedir.

Savaş Satış İnstagram

Savaş Satış dizileri

Savaş Satış dizileri, reklam filmleri ve rol aldığı tiyatro oyunları aşağıda yer almaktadır.

  • Sıfır Bir  (Savaş Satış) TV Dizisi 2016
  • Keşanlı Ali Destanı Tiyatro Oyunu
  • Uçan Tekme Tiyatro Oyunu
  • ‘Sun Expres’ Adana Reklam Filmi
  • Ertuğrul 1980 Sinema Filmi -Seslendirme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!