Sefo

Sefo kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Sefo boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Sefo
  • 1
  • 21789
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sefo kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sefo gerçek adı ile Seyfullah Sağır Rap müzik sanatçısı, müzisyen ve bestecidir.  16 Mart 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 23 yaşındadır. Memleketi aslen Samsun’dur. Bilmem mi, Toz Duman şarkıları ve Reynmen ile Bonita adlı şarkısıyla düet yapması ile yıldızı parladı ve tanınmaya başladı.

Sefo hayatı ve biyografisi

Sefo tam adı ile Seyfullah Sağır 16 Mart 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen nereli diye merak edenler için genç rapçi Samsunludur. Sefo ilk ve ortaöğretimin ardından liseyi tamamladıktan sonra İstanbul’da üniversite eğitimine devam etti.

Müzik kariyerine 2018 yılında Yalan şarkısı ile adım attı. 2019 yılında Poz teklisini yayınladı. Aynı yıl Up Down teklisini de yayınladı. Aynı yılın Haziran ayında 362 teklisini çıkardı. Ardından Derdi Ne şarkısı ile müzik dünyasında yol kat etmeye başladı.

Müziklerinde çoğunlukla pop ritmi kullanan Sefo 2020 yılında Başa Sar isimli teklisini çıkardı şarkı beatinde Aerro ve Sefo’ya Yase eşlik etti. Aynı zamanda Reynmen ile Bonita adlı şarkısıyla düet yaptı.

Sefo boy, kilo ve hangi burç?

Sefo boyu 1.74 cm kilosu 80 kg ve burcu Balık. Ayrıca göz rengi kahverengi ve saç rengi ise açık kahverengidir.

Sefo sevgilisi kim?

Sefo sevgilisi ve aşk hayatına  ilişkin net bilgiler internet kaynaklarında yer almasa da Sefo Ala Tokel ilişkisi bir dönem basında konuşulmuştur. Sefo kimdir, Sefo362 gerçek adı, Sefo362 kaç yaşında, Rapçi Sefo kaç yaşında, kaç doğumlu, Sefo Ala Tokel sevgili mi, Sefo hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

1 Yorum var

  1. Lan ne samsunlusu orada doğmuş,babası Trabzonludur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!