Senem Toluay Ilgaz Kimdir?

PAYLAŞ
Senem Toluay Ilgaz Kimdir?
  • 0
  • 3100
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Senem Toluay Ilgaz Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Senem Toluay Ilgaz boşandı mı? Kürt mü? Eşi kimdir? HaberTürk kanalından ayrıldı mı? Haber Global sunucusu Senem Teoluay Ilgaz ile ‘’ Neden? ” programı sunucusu Senem Toluay Ilgaz biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Senem Toluay Ilgaz doğum tarihi 1973 Bingöl. Bugün güzel sunucu 45 yaşında. Eğitim hayatını ilk olarak memleketinde başlayan Senem Toluay Ilgaz daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nü kazandı ve bu alanda mezun oldu.

Medya ve kariyer yolculuğuna 1998 yılının başlarında ilk olarak CNN Türk televizyonunda muhabir olarak merhaba dedi. Kariyer yolculuğuna daha sonra haber spikeri olarak devam eden Senem Tolunay Ilgaz, Best FM başta olmak üzere Radyo Foreks, Hür FM’de haber spikerliği yaptı. Star TV ekranlarında “Günaydın Türkiye” programını sundu. Kariyer yolculuğu ve başarıları onu bir ödüllerle de buluşturdu.

2002 yılında düzenlenen “Arnavutköy Rotary Rulübü en iyi haber spikeri ödülü” ve “Adıyaman Valiliği Nemrut Festivali Özel Ödülüne layık görülmüştür.

Senem Toluay Ilgaz özel yaşamında dönemin popüler kanalı olan bir CNBC-e editörü Kerem Ilgaz ile hayatını birleştirmiştir. Senem Toluay Ilgaz’ın Nehir  ve Çınar adında 2 çocuğu bulunmaktadır.

Günümüzde Haber Global ekranlarında kendi adıyla “Senem Teoluay Ilgaz ile ‘’ Neden? ” programını sunmaya devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!