Sevil Sevinc Kimdir?

PAYLAŞ
Sevil Sevinc Kimdir?
  • 0
  • 4587
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sevil Sevinc Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografisi

Sevil Sevinc DJ Roshka bu aralar popüler youtube videoları arasında. Daha önce “O Ses Türkiye” yarışmacıları arasında yer alan Sevil Safarova ve Sevinç Safarova kimdir? Kaç yaşında hayatları merak konusu. Sevil Sevinç kardeşilerin biyografisi kim kimdir bölümümüzde.

Sevil Sevinc 2018 yılının son çeyreğinde şarkıları ile oldukça beğeni toplayan isimler oldu. Sevil Sevinc instagram  hesapları da epey hareketlendi. Sevil ve Sevinç Safarova aslında ikiz kardeşler. O Ses Türkiye yarışmasına 2014 yılında Azerbaycan Bakü’den katıldılar.

Sevil Sevinc 28 yaşında. Sevil Sevinç kardeşler 11 Kasım 1990 yılında Bakü’de doğdu. İkiz sanatçılar STwins grubu ve Roza Zerjarli ile birlikte çalıştılar. 2012 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasına katıldılar. İlk turda, 3 evet ile geri döndüler. İkinci turda, az hazırlık yaptıkları için elendiler. Ancak çok hızlı bir şekilde büyük bir hayran kitlesi kazandılar.

Sevil Sevinc sevgilisi de merak ediliyor. Ancak ikizler ser verip sır vermiyor bu konuda. YouTube’da Popüler videolar arasında ilk yüklendiğinden itibaren izlenme sayıları milyonu bulan Sevil Sevinc Dj Roshka Azeri Mashup 2 oldukça yankı uyandırdı.

Sevil Sevinc İnstagram

Sevil Sevinc  https://www.instagram.com/sevinc_sevil/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!