Serap Belet Kimdir?

PAYLAŞ
Serap Belet Kimdir?
  • 2
  • 7571
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 1 dakika da oku
  • +
  • -

Serap Belet Douillet kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografi

Serap Belet Douillet 1978 yılında dünaya geldi. Evli ve 2 çocuk sahibidir. Televizyon dünyasının ünlü sunucusudur. Kariyerine 1997 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Arena Programı ile merhaba dedi. Ardından Kanal D Haber Merkezi’ne geçti. Rejide ve Muhabir olarak sahada çalışmalarını sürdürdü.

Serap Belet Douillet, 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde 6 ay gibi bir dönemde habercilik yaptı. Uğur Dündar ile çalıştı. Star Habere geçti. Daha sonra ATV ve yine Kanal D’de Arena Programı’nda çalışmaya devam etti.

Daha sonra StarTV’de Haftasonu Ana Haber Bultenlerini sunmuştur. 2012 yılında Haberturk Tv’de spiker olarak kariyerini devam ettirdi. Haber Masası, Güne Bakış, Gün ortası gibi kuşakları sunmuştur. Habertürk TV’de Haber spikeri olarak çalışan Serap Belet Douillet 13 Şubat 2016 tarihinde ayrılmıştır.

2 Comments

  1. serap beletin eşinin soyadı franszıca olmasına rağmen eşi ermeni’dir ve çocuklarını iyi birer katolik olarak yetiştirmektedir.
    bir tesadüf eseri ece üner’in eş deniz bayramolu da ermeni asıllıdır.

  2. şu an beraber yaşadığı eşi mösyö douillet ermeni asıllıdır ve serap belet’ten olma iki oğlunu dindar birer katolik olarak yetiştireceğini her fırsatta vurgulamaktadır. ayrıca doğum yılı yanlış yazılmış. serap belet 1971 doğumludur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!