Şeyda Aydın

Şeyda Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Şeyda Aydın’ın kocası, eşi kim, kaç yaşında evlendi, kızı, evi, oynadığı diziler, şarkıları, albümleri, tiktok videoları?

PAYLAŞ
Şeyda Aydın
  • 1
  • 7331
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Şeyda Aydın
Doğum tarihi: 1988
Doğum yeri: Tokat
Boy: 1.72 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Boğa
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Evli
Meslek:  Oyucu, Model, Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Şeyda Aydın nereli? Kaç yaşında?

Şeyda Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Şeyda Aydın’ın kocası, eşi kim, kaç yaşında evlendi, kızı, evi, oynadığı diziler, şarkıları, albümleri, tiktok videoları? Hakkında merak edilen detaylar, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Şeyda Aydın hayatı ve biyografisi

Şeyda Aydın Türk sosyal medya fenomeni, sanatçı, model pop singer, şarkıcı ve dizi oyuncusudur. Rol aldığı dizi filmler, şarkıları ve özellikle tik tok üzerinde yayınladığı videolarla tanınmaya başladı.

Şeyda Aydın boy kilo

Şeyda Aydın 1988 yılında Tokat’ta dünyaya geldi. Eğitim hayatına Tokat’ta başladı. Çocukluk yıllarından itibaren müziğe karşı tutukusu hiç bitmedi. Özel yaşamında erken yaşlarda anne olan Şeyda Aydın kocası kim eşi ve mesleği hakkında net bilgiler olmasa da 2 kız çocuğu annesidir.

Şeyda Aydın sevgilisi

Şeyda Aydın’ın hayatı İstanbul’a geldikten sonra şekillenmeye başladı. İlk olarak Sadri Alışık Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi adlı. Ardından 2010 yılında “Gönülçelen” 2012 yılında “Uçurum” ve 2013 yılında “Arka Sokaklar” dizilerinde rol aldı. Ardından 2014 yılında ilk müzik çalıması “Serseri” isimli single’ı müzüikseverlerle buluşturdu.

Şeyda Aydın kimdir

Bu sürecin ardından sosyal medya da daha aktif olmaya başladı ve fotoğraflar videolar paylaşarak kısa sürede fenomen haline geldi. Videolarında “Seksenler” tiplemeleri ise oldukça beğeni toplamaktadır. Şeyda Aydın’ın sevdiği renk kırmızı ve koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Aralık 2019 yılında TikToker ödülünün sahibi oldu.

Şeyda Aydın dizileri ve filmleri

Şeyda Aydın oynadığı diziler? Şeyda Aydın hangi dizilerde oynadı? Tüm filmleri aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2013 Arka Sokaklar
  • 2010 Gönülçelen
  • 2012 Uçurum

@seydaydin_

taslakta kalmış😊ınstagram@seyda_aydin ##şafc

♬ Deli Bile – Hande Yener

1 Yorum var

  1. Şeyda ablacım ben seni çok seviyorum kızın cansıyada bayılıyorum on selam söylermisin benim ensevdiğim ünlülerin yanına siz gittiniz keşke bende gide bilsem ece mumay sonra cemre solmaz bunları ben çok seviyorum inşallah bende gide bilirim sizi seviyorum iyi ki varsın öpüyorum sizleri inşallah bigün beraber görüşürüz öptüm bay ben kar. Buna nokta koydum kimse anlamasın diye anlar sın ben buyum dualarınızı bekliyorum karan. Olmak çok zor bayyyyyy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!