Sorel Dağıstanlı eşi, babası kimdir? Ermeni mi, hangi kanalda?

Sorel Dağıstanlı Müge Dağıstanlı? Sorel Dağıstanlı eşi? Sorel Dağıstanlı aslen nereli? Sorel Dağıstanlı Ermeni mi? Sorel Dağıstanlı kimin kardeşi? Sorel Dağıstanlı Müge Dağıstanlı kardeş mi? Sorel Dağıstanlı kimdir nerelidir? Sorel Dağıstanlı neden yok? Sorel Dağıstanlı babası kimdir? Sorel Dağıstanlı hangi kanalda?

PAYLAŞ
Sorel Dağıstanlı eşi, babası kimdir? Ermeni mi, hangi kanalda?
  • 0
  • 8375
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Sorel Dağıstanlı eşi kimdir, kardeşleri, Ermeni mi, babası kim, hangi kanalda? Sorel Dağıstanlı kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, kiminle evlendi, çocukları var mı? Sorel Dağıstanlı babası kimdir? Sorel Dağıstanlı hangi kanalda? Sorel Dağıstanlı hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Sorel Dağıstanlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sorel Dağıstanlı editör, gazeteci, muhabir, sunucu ve aynı zamanda yapımcıdır. 28 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. Televizyon ekranlarında sunduğu programlar nedeni ile tanınmıştır.

sorel-dagistanli

Sorel Dağıstanlı hayatı ve biyografisi

Sorel Dağıstanlı 28 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi İstanbul’da tamamladıktan sonra 1992 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesinde üniversite eğitimine başladı. 

Sorel Dağıstanlı kariyerine radyo mikrofonlarında spikerlik yaparak adım attı. İlk durağı Best Fm oldu. Best FM‘de “Sorel Dağıstanlı ile Konuşan Türkiye” programını sundu. Ardından Number One, Radyo D, Radyo Foreks’te görev aldı.

Televizyonculuk alanında kariyerine ise ilk kez Kanal D ekranlarında start verdi. Bir süre burada çalıştıktan sonra yurtdışına Amerika’ya gitti. Amerika’daki eğitimini tamamladıktan sonra bu kez Habertürk ekranlarında yer almaya başladı.

 Bu kanalda “Haber Sahası” adlı programı sundu. 2016 Eylül ayında Habertürk TV Haber Müdürü olarak atandı. Çalışmalarına Habertürk TV’de sürdüren Sorel Dağıstanlı 2018 yılında Haber Global TV kanalının ekibine katılarak Saime Toktaş ile “Spot” programını sunmaya başladı. Ancak haber kanalında yaşanan problemler nedeni ile kısa bir süre önce istifa etti. Kariyerine 2021 yılında Halk TV ekranlarında “Parantez” programı ile devam etti. Günümüzde 2023 yılında Halk TV çatışı altında çalışmalarına devam etmektedir. 2023 yılında Sorel Dağıstanlı Halk TV ekranlarında Gündem Özel programını sunmaktadır.

Sorel Dağıstanlı boy kilo ve hangi burç?

Sorel Dağıstanlı boyu 1.70 cm kilosu 82 kg ve burcu Kova.

Sorel Dağıstanlı eşi?

Sorel Dağıstanlı eşi olup olmadığı konusunda internet kaynaklarında kapsamlı bilgiler yer alamamaktadır.

Sorel Dağıstanlı Müge Dağıstanlı?

Sorel Dağıstanlı Müge Dağıstanlı ilişkisi arama motorlarının popüler sorgulamaları arasında yer aldı. Peki, Sorel Dağıstanlı Müge Dağıstanlı yakınlığı, akrabalığı ve ilişkisi nedir? İşte yanıtı.

Sorel Dağıstanlı Müge Dağıstanlı kardeş mi?

Sorel Dağıstanlı Müge Dağıstanlı kardeştir. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programı ile tanınan Müge Dağıstanlı‘nın kardeşidir.

Sorel Dağıstanlı Ermeni mi?

Sorel Dağıstanlı Ermeni mi, aslen kökeni hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!