Nil Ulusoy erkek hali, kimdir, eski hali, erkek mi, sevgilisi?

Nil Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, erkek hali, sevgilisi? Nil Ulusoy boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Nil Ulusoy erkek hali, kimdir, eski hali, erkek mi, sevgilisi?
  • 0
  • 35586
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Nil Ulusoy erkek hali, kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, erkek mi, trans mı, erkek hali? Nil Ulusoy kısaca hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Nil Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nil Ulusoy solist, müzisyen ve sosyal medya fenomenidir. 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Youtube üzerinden kadın ve erkek sesi ile seslendirdiği Cemal Abi şarkısıyla ünlendi ve yıldızı parlamaya başladı. Aynı yıl Sosyal Medya Sanatçısı seçildi ve ödüle layık görüldü. Nil Ulusoy Trans ünlüler arasında yer almaktadır.

Nil Ulusoy hayatı ve biyografisi

Nil Ulusoy 1990 yılında İstanbul’da varlıklı bir ailede dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Zorlu bir eğitim hayatı oldu. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Moda Tasarım bölümünde devam etti ve mezun oldu.

Mezun olduktan sonra solistlik yapmaya başladı. 10 yıl boyunca pek çok sanatçının solistliğini yaptı. 2020 yılında Cemal Abi şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı. Bu çıkış ona aynı yıl Sosyal Medya Sanatçısı ödülünü kazandırdı. 

Nil Ulusoy 2022 yılında tesettürlü klip çekmesi ile de epey konuşuldu. Ünlü tiktok fenomeni 2023 yılında müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Nil Ulusoy erkek mi?

Nil Ulusoy erkek mi sorusunun yanıtına gelinde erkek doğup sonradan trans olmayı tercih etmiştir.

Nil Ulusoy erkek hali?         

Nil Ulusoy erkek hali aşağıda yer almaktadır.

Nil Ulusoy erkek hali fotoğrafları

Nil Ulusoy eski hali?

Nil Ulusoy eski hali ile görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Trans olduktan sonra erkeklik kimliğinden tamamen çıktı. Bambaşka bir görünüme kavuştu.

Nil Ulusoy erkek hali, eski hali?

Nil Ulusoy erkek kimliği ile 7 yaşında bir kıza aşık oldu. Ancak bu eğilimi hissetmedi. Erkeklere ilgi duymaya başladı. Bu cinsiyet eğilimi ailesinde büyük sorunlara neden oldu. Bu süreçten sonra zor zamanlar geçirdi. Babası tarafından dövüldü, dışlandı. Simit sattı. Cinsiyet eğiliminden vazgeçmesi için Adıyamanlar Menzili’e verildi. Ancak bu uzun sürmedi.

Babası cinsiyet eğilimi nedeni ile türlü işkencelere maruz bıraktı. İnşaatlarda kapalı bırakılması, çivi ve sopa ile dövülmesi, zincirlenmesi aç bırakılması, buzdolabına bağlanması, uzun saçlarının kesilmesi gibi türlü işkencelere maruz kaldı. İlk kez 7 yaşında duygu ve hislerindeki değişimin farkına varan Nil Ulusoy 25 yaşında cinsiyet değiştirme kararı aldı.

17 yaşında evi terk eden Nil Ulusoy 2 hafta Taksim’de parklarda yattı. Babası yaşındaki insanlarla cinsel ilişkiye zorlandı, satıldı, dövüldü ve parası alındı. Bir gün hayatına ismini vermediği bir adamın girmesi ile hayatı tamamen değişti. Nil Ulusoy erkek hali, eski hali, erkek halinin fotoğrafları İnternet kaynaklarında bulunmamaktadır.

Nil Ulusoy boy kilo ve hangi burç?

Nil Ulusoy boyu 1.70 cm kilosu 56 kg ve burcu Koç.

Nil Ulusoy sevgilisi?

Nil Ulusoy sevgilisi ve özel hayatı hakkında bilgiler bulunmamaktadır. Nil Ulusoy erkek hali, eski hali, estetiksiz hali? Nil Ulusoy erkek hali fotoğrafları? Nil Ulusoy Kimdir nerelidir? Nil Ulusoy erkek mi? Nil Ulusoy erkek ismi, gerçek adı, kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!