Cahit Tan Yeşilada kimdir, nereli, ne iş yapar, boyu?

Cahit Tan Yeşilada ne iş yapıyor? Aslı Tandoğan’ın kaç çocuğu var? Cahit Tan Yeşilada doğum tarihi kaçtır, boyu, kilosu ve burcu ne, babası kim, kimin oğlu, Cahit Tan Yeşilada Socar ilişkisi ne?

PAYLAŞ
Cahit Tan Yeşilada kimdir, nereli, ne iş yapar, boyu?
  • 0
  • 29599
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Cahit Tan Yeşilada kimdir, babası, doğum günü, ne iş yapar, boyu, doğum tarihi, kısaca hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Aslı Tandoğan’ın eşi kimdir, ne iş yapar, yaş fakı? Aslı Tandoğan boşandı mı? Aslı Tandoğan eşiyle nasıl tanıştı? Aslı Tandoğan’ın eşi ne iş yapıyor? Cahit Tan Yeşilada kimdir ne iş yapar? Cahit Tan Yeşilada Instagram hesabı?

Cahit Tan Yeşilada kimdir, kaç yaşında, nereli?

Cahit Tan Yeşilada iş insanıdır. Dizi ve sinema oyuncu Aslı Tandoğan’ın eşidir. Cahit Tan Yeşilada Aslı Tandoğan ile evlenmesinin ardından tanınmaya başladı.

Cahit Tan Yeşilada hayatı ve biyografisi

Cahit Tan Yeşilada 1978 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. 1997 yılında Bilkent Üniversitesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim gördü. 2002 yılında üniversiteden mezun oldu.

İş hayatına 2002 yılında Manager PWC şirketinde beşladı ve 2009 yılının sonuna kadar burada çalışmalarını sürdürdü. 2009 ile 20111 yılları arasında City University of New York-Baruch College’de Finans ve Finansal

Yönetim alanında eğitim gördü. 2013 yılında Socar Türkiye Enerji şirketi çatısı altında çalışmaya başladı.  Kariyer hayatının yanında Cahit Tan Yeşilada Türkiye’nin sevilen güzel dizi oyuncusu Aslı Tandoğan ile 20 Haziran 2014 yılında nikah masasına oturdu. Evliliklerinin hemen ardından mutluluklarını taçlandıracak olan oğulları Atlas dünyaya geldi. 2018 yılında ikinci çocukları Arya dünyaya gelmiştir. 2018 yılında Cahit Tan Yeşilada başarıları ve çalışmaları ile Socar Finans Direktörü oldu. Cahit Tan Yeşilada Finans sektöründe çalışmalarını sürdürmektedir.

Cahit Tan Yeşilada boy kilo ve hangi burç?

Cahit Tan Yeşilada boyu 1.89 cm kilosu 78 kg ve burcu Koç.

Cahit Tan Yeşilada ne iş yapar?

Cahit Tan Yeşilada finans sektöründe çalışmaktadır. 2023 yılında da finans alanında çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca Cahit Tan Yeşilada Aslı Tandoğan ile olan evliliğini sürdürmektedir. Çift boşanmamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!