Lina Çetinkaya kaç yaşında, neden ameliyat oldu?

Lina Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu,burcu? Lina Çetinkaya boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Lina Çetinkaya kaç yaşında, neden ameliyat oldu?
  • 3
  • 43992
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,33 out of 5)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Lina Çetinkaya kaç yaşında, kimdir, nereli, boyu, hangi okulda okuyor, videoları, fotoğrafları, yeni slime videoları? Lina Çetinkaya neden ameliyat oldu? Taner Çetinkaya kimdir ne iş yapar? Rukiye Çetinkaya oyuncu mu? Prenses Lina kaçıncı sınıfa gidiyor? Prenses Lina nerede yaşıyor?

Lina Çetinkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Lina Çetinkaya çocuk sosyal medya fenomenidir. Prenses Lina TV olarak tanınmaktadır. 12 Eylül 2014 tarihinde Ankara’da doğdu. Aslen Ankaralı’dır. Youtube kanalında dansları ve seslendirdiği şarkılarla tanınmaya başladı ve yıldızı parladı.

Lina Çetinkaya hayatı ve biyografisi

Lina Çetinkaya 12 Eylül 2014 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Babasının adı Taner Çetinkaya ve annesinin adı Rukiye Çetinkaya’dır. Memleketi aslen Ankara’dır. Babası özel bir şirkette yönetici olarak görev almaktadır. Lina Çetinkaya bilinen adı ile Prenses Lina TV ilkokul öğrencisidir. 6 Ağustos 2017 tarihinde Youtube kanalını açtı. Diğer sosyal medya platformlarında da aktif içerikler paylaştı.

Lina Çetinkaya Prenses Lina Tv’nin ilk dans ettiği şarkı Demir’in 2015 yılında seslendirdiği Mastika şarkısıdır. Aynı zamanda ilk söylediği şarkı ise 2000 yılında Neşet Ertaş’ın Yalan Dünya isimli şarkısıdır.

Lina Çetinkaya’nın en sevdiği şarkıcı müzisyene gelince Ben Fero favorileri arasındadır. Ben Fero’nun Demet Akalın şarkısını da çok sevmektedir. Ayrıca en sevdiği renk mor ve en sevdiği yemek çorba, en sevdiği içecek süt ve en sevdiği abur cubur dondurma iken, hiç sevmediği yemek ise ıspanaklı yumurta.

En sevdiği hayvan kedidir. Kedisinin adı ise dorindir. En sevdiği masal Faldır Fatma’dır. Ayrıca evinde Fikri Paşa ve Prenses Boncuk adında 2 kuşu bulunmaktadır. Lina Çetinkaya’nın ayakkabı numarası 28’dir.

2023 yılında ilköğretim öğrencisi olarak hayatına devam eden Lina Çetinkaya Ankara’da eğitim hayatını sürdürmektedir.

Lina Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu

Lina Çetinkaya boy kilo ve hangi burç?

Lina Çetinkaya boyu 1.32 cm kilosu 26 kg ve burcu Başak.

Lina Çetinkaya hangi okulda okuyor?

Lina Çetinkaya hangi okulda okuyor ve kaçıncı sınıfa gidiyor net olarak bilinmiyor.

Lina Çetinkaya neden ameliyat oldu?

Lina Çetinkaya Ocak 2023 tarihinde bir operasyon geçirmişti. Annesi ile birlikte hastane vlog videoları da bulunmaktadır. Lina Çetinkaya diş ameliyatı oldu.

Lina Çetinkaya slime videoları?

Lina Çetinkaya son dönemlerinde yeni slime videoları ile izleyenlerine renkli ve eğlenceli içerikler sunmaktadır. Lina Çetinkaya kaç yaşında, instagram, youtube videoları, kısaca hayatı ve vikipedi kaynaklı bilgilerini derledik.

3 Comments

  1. Lina seni çok seviyorum ve bunuda annene söyle lütfen bir ara akselendiye no 2 ye gelin sizi çok seviyorum iyi bu kanalları açtınız ama taner abiyede bi kanal açsanız iyi olur görüşürüz inşallah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!