Yiğit Dikmen kimdir, nereli, boyu, eşi, sevgilisi?

Survivor Yiğit Dikmen kimdir, hayatı, kariyeri, vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

PAYLAŞ
Yiğit Dikmen kimdir, nereli, boyu, eşi, sevgilisi?
  • 0
  • 799
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Yiğit Dikmen kimdir, nereli, boyu, oynadığı diziler, evli mi, eşi, kaç yaşında, sevgilisi? Kızılcık Şerbeti Serdar kimdir?  Yiğit Dikmen Survivor 2018 yarışmasına katılması ile ünlenmişti. Peki, Survivor Yiğit Dikmen kimdir, hayatı, kariyeri, vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Yiğit Dikmen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yiğit Dikmen eski futbolcu, antrenör, yarışmacı ve oyuncudur.  17 Temmuz 1987 yılında İstanbul‘da doğdu. Survivor Yiğit Dikmen 2014 yılında katıldığı yarışma sonrasında ünlendi. Ardından dizi ve filmlerde rol alarak oyunculuk yapmaya başladı. Oyuncu Yağızkan Dikmen’in kardeşidir. Yağızkan Dikmen Güzel Günler Göreceğiz, Ağır Roman Yeni Dünya ve Cinayet isimli yapımlarda rol almıştır.

Yiğit Dikmen hayatı ve biyografisi

Yiğit Dikmen 17 Temmuz 1987 yılında İstanbul‘da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Çocuk yaşlarda futbola ilgi duymaya başladı amatör olarak uzun yıllar futbol oynadı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümünde devam etti.

Yiğit Dikmen ilk kez Survivor 2014 sezonunda Gönüllüler Takımında yarışması ile tanınmaya başladı. Bu süreçten sonra kamera önü temel oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Yiğit Dikmen oyunculuk kariyerine ilk kez 2015 yılında Şehrin Melekleri yapımı ile adım attı. Aynı yıl ik kez başrolde oynadığı dizi film Hayat Mucizelere Gebe dizisi oldu. 2016 yılında Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde rol aldı. 2020 yılında Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda yer aldı. 2022 yılında Seversin dizisinde ekranlarda yer almaya başlayan Survivor Yiğit Dikmen 2023 yılında Üç Kız Kardeş dizisinde Özgür rolü ile yer aldı. 2023 yılında Kızılcık Şerbeti Serdar rolü ile ekranlarda yerini alan Survivor Yiğit Dikmen dizi, film çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir. 

Türkiye’nin ilk Crossfit’cileri arasında yer alan oyuncu Survivor Yiğit Dikmen, uzun bir dönem amatör ligde futbol oynadı.  Yiğit Dikmen Survivor’da 2014, 2017 ve 2018 olmak üzere toplamda üç sezon yarıştı. Basında kadın hakları konusunda önde savunucular arasında yer alması ile bilinmektedir. Oyunculuk dışında İstanbul Nişantaşı’nda Leon Kokteyl Bar mekanının da sahibidir. 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde de adından söz ettirmiştir.

Yiğit Dikmen boy kilo ve hangi burç?

Yiğit Dikmen boyu 1.84 cm kilosu 78 kg burcu Yengeç.

Yiğit Dikmen eşi?

Yiğit Dikmen eşi yoktur. Daha önce evlilik yapmamıştır.

Yiğit Dikmen sevgilisi kim?

Yiğit Dikmen basında yer alan bir sevgilisi olmadığı için özel hayatı hakkında net bilgiler bilinmiyor.

Yiğit Dikmen dizileri ve filmleri

Yiğit Dikmen oynadığı diziler? Yiğit Dikmen hangi dizilerde oynadı?

  • 2023 Kızılcık Şerbeti – Serdar
  • 2023 Üç Kız Kardeş – Özgür
  • 2022 Seversin – Selçuk
  • 2020 Sen Çal Kapımı Emre Kafesçioğlu
  • 2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz Burak
  • 2015 Hayat Mucizelere Gebe Engin Akarcalı
  • 2015 Şehrin Melekleri Fırat Ünver

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!