Taner Ay kimdir?

Taner Ay kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Taner Ay sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, eşi kim, çocuğu var mı?

PAYLAŞ
Taner Ay kimdir?
  • 4
  • 7991
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Taner Ay
Doğum tarihi:
Doğum yeri: Almanya
Boyu: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Oğlak
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: İş Adamı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Taner Ay nereli? Kaç yaşında?

Taner Ay kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Taner Ay sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, eşi kim, çocuğu var mı? Taner Ay ne iş yapar? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Taner Ay hayatı ve biyografisi

Taner Ay Türk iş insanıdır. Birbirinden farklı sektörlerde yaptığı yatırımlarla tanınmaktadır. En belirgin yatırımı ise Almanya’da bulunan şehir hastanesidir.

Taner Ay sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, eşi kim, çocuğu var mı

Taner Ay Almanya’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Kırşehir, Kaman’dır. Eğitim hayatına Almanya’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite hayatını Londra’da sürdürdü. Taner Ay iş hayatına çeşitli sektörlerde adım atarak başladı. Emlak, enerji, sağlık ve sanayi alanında faaliyet gösteren şirketleri bulunan Taner Ay Almanca ve İngilizce dillerine oldukça hakimdir.

Taner Ay babası Çetin Ay ile birlikte Almanya’da çok branşlı şehir hastanesi kurdu. Bugün City Klinik Şehir Hastanesi Almanya’nın en büyük hastanelerindendir.  Ayrıca babası Çetin Ay Avrupa İş Adamları Platformu kurucusudur. Çetin Ay Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Türk Dernekleri İnisiyatifi tarafından yılın iş adamı ödülüne layık görülmüştür. Bunun yanında Avrupa İş Adamları Platformu Başkanı, aynı zamanda Kıbrıs Duesseldorf Fahri temsilcisi, Esi Holding yöneticilerindendir.

Taner Ay 2018 yılında Kırşehirspor’u almak istediklerini belirtmiştir. Kendisi daha önce Almanya’da Fortuna Düsseldorf ve Bayer Levrekusen takımlarının alt kadrolarında forma giydi.

Almanya’da yaşayan Kırşehir’li iş adamı ve Kırşehir Belediyespor Başkan adayı Taner Ay, Bulgaristan’da trafik kazası geçirerek yaşamını yitirdi.

4 Comments

  1. Kardeşim merhaba ben Taner Ay’ın Başdanışmayım
    Lütfen yaş bölümünü boş bırakabilirmisin yanlış bilgi
    ( geri dönüş yapmaz isen sayfayı kapatmak zorunda kalacağız teşekkürler kardeşim )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!