Tuncer Çiftçi Kimdir?

PAYLAŞ
Tuncer Çiftçi Kimdir?
  • 1
  • 5805
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Tuncer Çiftçi Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Tuncer Çiftçi, büyük buluşma, kıyamet alametleri, yüzündeki yazılar ne mana taşıyor? Tuncer Çiftçi Mehdi mi? Soruları çoğalınca hayatı da merak konusu oldu. Tuncer Çiftçi videoları ile oldukça konuşula isimler arasında.

Tuncer Çiftçi öldü mü? Tuncer Çiftçi’nin eşi kimdir? Tuncer Çiftçi’nin yüzündeki yazılar ne anlama geliyor. Çenesindeki yazı ne? Çenesindeki Allah yazısı neyi sembolize ediyor?

Tuncer Çiftçi 2018 yılının konuşulan isimleri arasında. Tuncer Çiftçi kimdir nerelidir, iletişim bilgileri, hakkında bilgi, hangi cemaatten olduğu, hangi kanalda çıkıyor, kadınlar tek kelimesi ile suya atlıyor, Tuncer Çiftçi ne yapmaya çalışıyor?

Tuncer Çiftçi, 1970 senesinde dünyaya geldi. Bugün 48 yaşlarındadır. Aslen Kastamonu Pınarbaşı Karafasıl Köyü’nden, olan Tuncer Çiftçi 1970 İstanbul 4. Levent doğumludur. Aynı zamanda evli ve 4 çocuk babasıdır. Yaşamını İzmit ilinde sürdürmektedir.

Tuncer Çiftçi İzmit ilinde televizyon kanallarında boy gösteriyor ve aynı zamanda radyo programları yapıyor. Sosyal medya kanalları üzerinden kendisini hastalıklara şifa dertlere deva olan ‘mehdi’ olarak tanımlamaktadır.

2004 senesinde İzmit iline gelen Tuncer Çiftçi radyodan kendisini tanıtma fırsatı elde eder. Kısa bir süre sonra ettiği dualarla ciddi bir hedef kitlesine ulaşır. Bir dönem açtığı web sitesi üzeriden çeşitli online radyolarla çeşitli şehirlerde programlar gerçekleştirmiştir.

1 Yorum var

  1. Hz mehdi 08 Eylül pazartesi 1975 doğumlu, hicri 02 Ramazan pazartesi 1395 doğumlu, ismi Ramazan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!