Uğurkan Erez

Uğurkan Erez’in eşi? Uğurkan Erez’in eşinin adı, kiminle evli? Uğurkan Erez’in kızı kim? Uğurkan Erez sevgilisi? Uğurkan Erez Vikipedi bilgileri. Uğurkan Erez yaşı, çocuğu var mı?

PAYLAŞ
Uğurkan Erez
  • 0
  • 9399
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Uğurkan Erez’in eşi? Uğurkan Erez’in eşinin adı, kiminle evli? Uğurkan Erez’in kızı kim? Uğurkan Erez sevgilisi? Uğurkan Erez Vikipedi bilgileri. Uğurkan Erez yaşı, çocuğu var mı?

Uğurkan Erez eşi

Uğurkan Erez Koreograf, Modacı, Jüri Üyesi. 24 Ağustos 1954 tarihinde Kırklareli’de doğdu. Özel televizyon kanallarında jüri üyesi olduğu yarışma ve şov programları ile tanındı. 2008 yılında kanser hastalığı ile mücadele etmesi ile gündeme oturdu.

Uğurkan Erez boyu 1.66 cm kilosu 70 kg ve burcu Başak.

Kırklareli Vize’de 5 çocuklu bir ailede büyüyen ünlü modacının anne ve babası da öğretmendir.  Annesi Zekiye Adalet Erez ve babası Nüzhet Erez’dir. 9 yaşında babası Nüzhet Erez’i kaybeden Uğurkan Erez ailesi ile İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da Gazi Mustafa Kemal Paşa İlkokulu’nu ardından Kadıköy Kemal Atatürk Ortaokulu’nu ve liseyi de Fenerbahçe Lisesi’nde okudu.

Uğurkan Erez gençliği 1

1975 yılında Şişli Ticari İlimler Akademisi Siyasi Bilimler Fakültesini tamamladı. Ardından Hollanda’ya giderek burada İktisat bölümünde staj yapma şansını yakaladı. Ülkemize geri döndüğünde kariyerine ilk kez İstanbul’da Beymen’de Muhasebe bölümünde çalışarak başladı. Ardından Philips ve Süzer’de  Muhasebe Şefi olarak görev yaptı. Bir dönem Libya’ya gitti. İstanbul’a döndüğünde Kadıköy Ticaret Lisesi’nde İngilizce öğretmenliği yapmaya başladı. Uğurkan Erez ajans olarak faaliyetlerine başladıktan sonra moda alanında birçok büyük işe imza attı. Kısa bir süre sonra televizyon dünyasına da adım attı.

Uğur kan Erez ne kanseri diye araştırma yapanlar için ünlü moda duayeni 2008 yılında Akciğer kanseri oldu.

Uğurkan Erez gençliği

 “Huysuzla Dans Eder misin?” ve “Bugün Ne Giysem” yarışmalarında jüri koltuğunda karizması, mütevaziliği ve engin tecrübeleri ile yer aldı. 2008 yılında Akciğer kanseri olduğunu öğrendi. Bu hastalığı kendisine hiç yakıştırmadı. Sevenleri de konduramadı. Ancak 2012 yılında azmi ve sevenlerinin duaları ile kanserden kurtuldu. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” yarışmasında jüri koltuğuna yer aldı. 2016 yılında “İşte Benim Stilim Ünlüler” yarışmasında jüri oldu.

Uğurkan Erez ajans

Uğurkan Erez’in çocuğu var mı diye merak edenler için 1981 doğumlu bir kızı bulunmaktadır. Uğurkan Erez’in kızı kim diye soranlar için Uğurkan Erez’in kızı Billur Erez’dir. Uğurkan Erez, özel hayatında ünlü bir mimarla nikah masasına oturdu. Ancak 1990 yılında boşanma evliliklerine son noktayı koydular. Uğurkan Erez’in bu evliliğinden 1981 yılında Billur Erez dünyaya geldi.  Billur Erez babası gibi ünlü bir modacıdır.  Uğurkan Erez son dönemlerde TV8 ekranlarında “Doya Doya Moda” adlı yarışma programında jüri üyesi oldu.

Uğurkan Erez kızı Billur Erez

Uğurkan Erez jüri üyesi olduğu TV yarışma programları ise aşağıda yer almaktadır.

  • Doya Doya Moda
  • Bu Tarz Benim
  • İşte Benim Stilim Ünlüler
  • Bugün Ne Giysem?
  • Huysuzla Dans Eder misin?

Uğurkan Erez instagram hesabı için tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!