Yasemin Adalı Kimdir?

PAYLAŞ
Yasemin Adalı Kimdir?
  • 0
  • 2560
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Yasemin Adalı Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Yasemin Adalı, kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Yasemin Adalı doğurdu mu? Tüm bu sorularınızın yanıtı haberonu.com adresinde. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemi Adalı biyografisi kim kimdir bölümümüzde.

Yasemin Adalı,  1976 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta derece eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Yasemin adalı 41 yaşındadır. Üniversite eğitimini 2000 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde tamamlamıştır.  Üniversite eğitimi devam ederken özel bir şirkette tasarım ve uygulama projelerinde aktif olarak görev almıştır.

Yasemin Adalı bir çok bilinen özel şirkette farklı kademelerde görev aldıktan sonra 2005’de Ankara’da Tuya Yapı San. Tic. Ltd. Şti.’ni kurdu. 2007 yılında ise ortak olarak Lego Yapı San.Tic.Ltd.Şti’ni kurdu.

2015 yılında televizyon ekranlarının yakışıklı yüzü ve ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz ile evlendi. Bu süreçten sonra Vatan Şaşmaz ile birlikteliğiyle 4 aylık hamile olan Yasemin Adalı anne adayıydı aynı zamanda. Ancak Vatan Şaşmaz’ın 27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta bir otel odasında eski manken Filiz Aker ile ölü bulunmasının ardından hayatı bir anda kabusa dönen Yasemin Adalı olayın şokunu uzun bir süre üzerinden atamadı.

Yasemin Adalı ile evlilik sözleşmesi yaptığı belirtilen Vatan Şaşmaz’ın yakında baba olacağı ve Yasemin Adalı’nın da 4 aylık hamile olduğu belirtilmişti. Aradan geçen zamandan sonra Yasemin adalı doğum yaptı. Erkek bir bebek dünyaya getiren Yasemin Adalı çocuğunun adını Asil Vatan Şaşmaz koydu. Böylece kocasının adını yaşatmış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!