Agit Kabayel Kimdir?

PAYLAŞ
Agit Kabayel Kimdir?
  • 0
  • 4260
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Agit Kabayel Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Agit Kabayel  kimdir? Agit Kabayel aslen nerelidir? Kaç yaşında? Hayatı ve biyografisi haberimizin detayında.  Agit Kabayel alter ile kamuoyunda gündem oluşturmuştur.  Agit Kabayel boxrec kısaca Agit Kabayel kimdir gelin hep birlikte bakalım.

Agit Kabayel hayatına geçmeden önce daha önce Agit Kabayel hakkında gündeme gelen bir suçlama bulunmaktaydı. Avrupa ağır sıklet boks şampiyonu Ağıt Kabayel, cinayete teşebbüs ve kundaklanma suçlamasıyla arandığı şeklinde haberlerle gündem olmuştu. Bu konuda Agit Kabayel avukatı resmi bir açıklama yapmıştı. Peki, Avrupa ağır sıklet boks şampiyonu Ağıt Kabayel kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? İşte,  Ağıt Kabayel biyografisi.

Agit Kabayel, 23 Eylül 1992 tarihinde Almanya Leverkusen’de dünyaya geldi.  Agit Kabayel kickboks yapmadan önce ve henüz gelişim çağındayken futbola meraklıdır. Agit Kabayel Spora karşı profesyonel başlangıcı 23 Haziran 2011 yılında Wuppertal’da 18 yaşındayken yaptı. Ard arada kazanılan 9 zaferlerden sonra 22 Mart WBC Gbenga Oloukun karşı 2014 yılında Türk Tekirdağ Akdeniz şampiyonluk maçının galibiyeti oldu. Aynı zamanda Shalva Jomardashvili ve Lawrence Tauasa karşı iki zaferden sonra yenilgisiz  olarak Christian Lewandowski’yi yendi ve böylece EBU’nun AB unvanını kazanmış oldu. Agit Kabayel boyu 191 cm dir. Ağıt Kabayel Aslen Kahramanmaraş’lıdır.

4 Şubat 2017 tarihinde Ağıt Kabayel, Magdeburg Belçika Herve Hubeaux’u yendi ve EBU ağır sıklet Avrupa şampiyonasını kazandı. Sadece 2015 yılında, Türk kökenli Erkan Teper’in bir başka Alman boksörü Avrupa şampiyonluğunu kaybetti.

Agit Kabayel lise eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalarak bir dönem vasıfsız işçi olarak çalıştı. Agit Kabayel Kürt kökenli bir ailenin çocuğudur. Agit Kabayel’ın babası Almanya’da uzun bir süre metal kesici olarak çalıştı. Daha sonra birikimi ile bir restoran sahibi olmuştur.

Agit Kabayel Ödülleri

EBU Avrupa Ağır Siklet Şampiyonu

Agit Kabayel sosyal medya hesapları

Agit Kabayel facebook: https://www.facebook.com/agitkabayel92/

Agit kabayel instagram: https://www.instagram.com/agitkabayel/?hl=tr

Agit Kabayel twitter:

Agit Kabayel youtube:

Agit Kabayel Fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!