Jülide Sarıeroğlu Kimdir?

PAYLAŞ
Jülide Sarıeroğlu Kimdir?
  • 1
  • 4331
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Jülide Sarıeroğlu Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Jülide Sarıeroğlu kimdir? Jülide Sarıeroğlu evli mi? Jülide Sarıeroğlu taşerona kadro konusu ile gündeme geldi.  Jülide Sarıeroğlu NTV ve çeşitli kanallarda taşerona kadro konusu ile gündem olunca hayatı ve yaşam kariyeri de merak konusu oldu. Biyografi bölümümüzün bu kısmında kim kimdir sorularına yanıt arayacağımız isim Jülide Sarıeroğlu.

Jülide Sarıeroğlu eşi merak edilen sorular arasında yer alırken,  Jülide Sarıeroğlu evli mi bekar mı? Jülide Sarıeroğlu çocuğu var mı? Ailesi ne iş yapıyor soruları da başka bir gündem konusu olmuştur. Ayrıca Jülide Sarıeroğlu emeklilikte yaşa takılanlar, memur zammı hakkında da açıklamalar yapmıştı. Jülide Sarıeroğlu özgeçmişi ile başarılı bir Bakan. Peki, Jülide Sarieroğlu kim? Jülide Sarıeroğlu kaç yaşında? İşte yanıtları.

Jülide Sarıeroğlu açıklaması özellikle taşerona kadro verilmesine ilişkin gündem olduktan sonra Jülide Sarıeroğlu hayatı ve Jülide Sarıeroğlu haberleri sıkı bir şekilde takip edilmeye başlandı. Ayrıca Jülide Sarıeroğlu Asgari Ücret 2018 kaç para olacağına ilişkin de açıklamalarda bulunmuştu. O halde Jülide Sarıeroğlu özel hayatı için siz değerli okuyucularımıza bilgiler vermeye başlayalım. Jülide Sarıeroğlu biyografisi başlıyor.

Jülide Sarıeroğlu kimdir? Jülide Sarıeroğlu nerelidir ve kaç yaşındadır? 19 Temmuz 2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak göreve getirilen Jülide Sarıeroğlu 7 Haziran 1979 yılında Adana’da dünyaya geldi. Julide Sarıeroğlu aslen Adanalıdır. Eğitim hayatının ardından üniversite için Ankara’ya gelen Jülide Sarıeroğlu Ankara Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

Aynı zamanda Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nda Endüstri İlişkiler Uzmanı olan Julide Sarıeroğlu aynı konfederasyonda Kadın Komite Başkanlığını yürütmektedir. Julide Sarıeroğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 2009 yılında yerel seçimlerde Çankaya Belediyesi meclis üyesi olarak seçildi.

Julide Sarıeroğlu, 2015 yılı Haziran ayında yapılan olan genel seçimlere Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulundu. 7 Nisan’da yayınlanan Ak Parti Ankara Milletvekili 1. Bölge listesine, Julide Sarıeroğlu 4. sıradan girdi. Jülide Sarıeroğlu Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görevini sürdürmektedir.

Jülide Sarıeroğlu iletişim

Jülide Sarıeroğlu twitter: https://twitter.com/jsarieroglu

Jülide Sarıeroğlu facebook: https://www.facebook.com/jsarieroglu/

Jülide Sarıeroğlu instagram:

Jülide Sarıeroğlu fotoğrafları ve görselleri

 

1 Yorum var

  1. Google’e kasiklamak ne kadar zevkli bir sey degil mi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!