Yunus Özdiken Kimdir?

PAYLAŞ
Yunus Özdiken Kimdir?
  • 0
  • 5945
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Yunus Özdiken Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Yunus Özdiken kimdir nereli ne iş yapar? Yunus Özdiken kaç yaşında? Elçin Sangu sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? Elçin Sangu ile tanınan Yunus Özdiken’in hayatı merak konusu oldu. Biyografi bölümümüzde Yunus Özdiken hayatı, kariyeri ve hangi şirketlerde çalıştığı hakkında bilgiler. Elçin Sangu Yunus Özdiken aşkı gibi pek çok sorunun yanıtını bulabileceğiniz bilgiler bulunmaktadır.

Yunus Özdiken boyu genç kızların merak konusu olurken, güzel oyuncu Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken yaşı ve Yunus Özdiken işi de tüm çevrelerde merak konusu oldu. Yunus Özdiken burcu nedir? Yunus Özdiken hangi firmada çalışıyor? En çok yanıtı aranan sorular arasında yerini aldı.

Peki, bu kadar merak edilen genç Yunus Özdiken kimdir? Yunus Özdiken doğum tarihi, doğum günü ne zaman?

Yunus Özdiken Elçin Sangu aşkı uzun bir süredir magazin ve medya dünyasında konuşuluyordu. Yunus Özdiken Elçin Sangu evleniyor şeklinde çıkan haberlerin yanında Elçin Sangu ve Yunus Özdiken ayrıldı mı? Sorusu da gündeme geldi. Çünkü iddialar arasında Yunus Özdiken’in Elçin Sangu’yu aldattığı şeklinde iddialarda atıldı. Yunus Özdiken haberleri kısa sürede dalga dalga yayılmaya başladı.

Biyografi bölümümüzde özel hayatı ile Yunus Özdiken kimdir kaç yaşında ve Yunus Özdiken hakkında bilgi haberimizin detayında.

Yunus Özdiken kaç doğumlu? Yunus Özdiken 1976 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İzmir’de tamamladı. 1994 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun oldu.

Aynı yıl üniversite sınavına girerek Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat bölümünü kazandı ve 2003 yılında mezun oldu. Daha sonra 2008 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme yüksek lisansını tamamladı.

Yunuz Özdiken Beşiktaş takımını tutuyor. Kitap okumak, seyahat etmek ve fotoğraf çekmek ilgi alanları arasında. Bunun yanında Sigara da kullanmamaktadır. Memleketi İzmir olan Yunus Özdiken Elçin Sangu ile de üniversiteden arkadaş. Yunus Özdiken üniversite yıllarında sevgilisi ile tanışmıştır.

OXXO’da 10 ay süreli çalıştı. 1 yıl boyunca LOUIS VUITTON şirketinde satış müdürü olarak görev yaptı. 2 yıl boyunca JACK AND JONES VERO MODA Bestseller Denmark marka müdürü olarak çalıştı. KOTON ve ZARA gibi markalarla birlikte çalıştı.

Özdiken en son olarak Eczacıbaşı İntema şirketinde Perakende Ekosistem Koordinatörü olarak çalışmaktadır.

Yunus Özdiken iletişim ve Sosyal medya hesapları

Yunus Özdiken linkedin: https://www.linkedin.com/in/yunus-%C3%B6zdiken-317262a/

Yunus Özdiken twitter: https://twitter.com/yunusozdiken

Yunus Özdiken facebook: https://www.facebook.com/yunusozdiken

Yunus Özdiken instagram: https://www.instagram.com/yunusozdiken/

Yunus Özdiken görseller ve fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!