Aslı Atıl röportajı 2020

Fenomen herkesin kimliğine göre farklı içeriklidir. Para kazanmanın püf noltası doğru markalarla doğru iş birlikleri yapmak. Sosyal medyanın dilini iyi kullanabilmek! İleride de oyuncu kimliğinde anılmak isterim. Her zaman kendin için yaşa ve savaş. Hayallerinizden vazgeçmeyin.

PAYLAŞ
Aslı Atıl röportajı 2020
  • 0
  • 7976
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 7 dakika da oku
  • +
  • -

Aslı Atıl:

“Fenomen herkesin kimliğine göre farklı içeriklidir. Sosyal medyada her şeyi duymak çok kolay! Herkes konuşur yorum yapar. Para kazanmanın püf noktası doğru markalarla doğru iş birlikleri yapmak. Sosyal medyanın dilini iyi kullanabilmek! İleride de oyuncu kimliğinde anılmak isterim. Her zaman kendin için yaşa ve savaş. Hayallerinizden vazgeçmeyin.”

Aslı Atıl estetik

Bu hafta röportaj bölümümüzde beyazperdenin yeni yıldız oyuncusu, pırıl pırıl güzelliği, yetenekleri ve gençlere ilham veren tavrı ve sanat vizyonuyla keşfetmeniz gereken yepyeni bir isim konuğumuz. Oyuncu Aslı Atıl. Kendisiyle gelişen ve değişen dünya trendleri, sanat, sinema ve de oyunculuk kariyeri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştireceğiz.

Aslı Atıl haberonu.com’a hoş geldiniz. Özellikle ınstagram üzerinden binlerce takipçin var. Sosyal medya fenomeni olmanın yanında artık bir oyuncu kimliğin var. Sıcağı sıcağına sormak istiyorum hemen. Yönetmenliğini Utku Uçar’ın yaptığı yapımcılığını ve senaristliğini Ahmet Şafak’ın üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Özcan Varaylı, Sefa Zengin, Çağatay Akman ve Fulden Akyürek gibi değerli oyuncuların rol aldığı “Kuşatma Yedi Uyuyanlar” sinema filminde rol aldın. Bu beyazperde ilk oyunculuk deneyimin, sinemanın büyüsü, usta oyuncularla birlikte çalışmak sende ne tür hisler uyandırdı?

-Bu sektörde ilk adımımı bu kadar güzel bir projeyle ve usta oyuncularla atmak benim için büyük bir şanstı. Ahmet Şafak’ın kızı rolünde yer almak benim için çok gurur verici ve keyifliydi. Ayrıyetten Aybüke öğretmenin anısına adımın Aybüke olması bambaşka bir histi. Rolümü canlandırırken çok mutluydum böyle bir ekip ve değerli oyuncularla çalışmakta hem keyifli hem de gurur vericiydi.

Aslı Atıl yaş

Filmde şarkıları ile tanıdığımız Ahmet Şafak hem yapımcı hem de senarist pozisyonunda. Ayrıca bir de Çağatay Akaman’ı görüyoruz kadroda. İlk tepkiler neler oldu?

-Ahmet Şafak’ın hayranlarından gelen mesajlar çok oluyordu. Filmde babam olduğu için kıskananlar bile oluyordu diyebilirim 🙂

-Çağatay Akman’la kitlemizin yaş oranı hemen hemen aynı olduğu için çok zorlanmadık. Fan hesapları da dahil herkes çok destek oldu.

Aslı Atıl boy kilo

Filmde ilk kez oyuncu olarak rol aldığını düşündüğünde özeleştirini yapman gerekirse oyunculuğunu beğendin mi?

-Filmde dediğim gibi rolümü canlandırmak benim için keyifliydi. Normal hayatta da babama çok bağlı olduğum için filmde baba kız karakterini canlandırmak benim için zor olmadı.

-Sektörde ilk adımımdı ama oyunculuğum konusunda herkesten olumlu yorum aldım. Bana sorduğunuz da ise evet beğeniyorum çünkü kendime inanarak güvenerek hazırlanıyorum sahneye.

Daha önce herhangi bir okuldan, akademiden ya da bir oyuncu koçundan oyunculuk eğitimi aldın mı?

-Evet. 3 yıl oyuncu koçundan eğitim aldım. Onun dışında sürekli kendini geliştirmek için aynalar karşısında çalıştım, kitaplar okudum, kendi kendime kameranın karşısına geçip karakterleri canlandırdım, auditionlar çektim. Workshopları atölyeleri takip ediyorum.

Aslı Atıl dizileri

Yeni dizi film çalışmaların var mı? Bu aralar neler yapıyorsun?

-Evet. Yeni çıkacak olan başrolünde yer aldığım korku-gerilim içerikli filmimiz NUFER var. Yeni projeler ve dizi görüşmelerimiz de devam ediyor.

İlerinde hangi kimlikle anılmak istersin? Bir fenomen mi? Oyuncu mu?

-Kendimi tam olarak fenomen kimliğinde görmüyorum açıkçası. İleride de oyuncu kimliğinde anılmak isterim.

Bize biraz kendinden bahsedebilir misin?

-Kendimden bahsetmem gerekirse oyunculuk kapsamında hayallerinden vazgeçmeyen biri olduğumu söyleyebilirim. Oyunculuk sektörü çok zor, bende çok zorluklarla karşılaştım ama pes etmedim. Hayallerinizden vazgeçmeyin.

Aslı Atıl boyu

Fenomen nedir? Ülkemizde yeterince karşılık buluyor mu? Sanal ünlülerinin büyüleyici dünyasını sen nasıl özetlersin?

-Fenomen herkesin kimliğine göre farklı içeriklidir. Kimisi youtuber kimisi blogger kimisi influencer kimisi ise sıradan bir fenomen. Ben de o yüzden sadece fenomeni bu şekilde tanımlayabilirim.  Ülkemizde yeterinde karşılık bulmadığını düşünüyorum.

Fenomenler arasında top boyutta çekişmeler yaşanıyor mu? Kavgalı olduğunuz, davranışlarından rahatsız olduğunuz kişi ya da kişiler var mı?

-Tik tok’ta yaşanıyor sanıyorum. Sosyal medyada her şeyi duymak çok kolay! Ben sosyal medyada biriyle tartışma yaşamadım.

Şu anda Dijital Çağın tam ortasında olduğumuz için Instagram, belki de Z kuşağının bugünlerde kullandığı en etkili sosyal medya platformu. Zihnimizde ve bedenimizde sosyal medyanın gücü ne kadar etkili?

-Bazı insanlar için evet çok etkili. Sosyal medyada herkes konuşur yorum yapar. Burnun kötü, kilolusun, çok zayıfsın vs…

-İnsanlar bunları bir zaman sonra takıntı haline getiriyor. Benim için çok etkili değil, kendimi sevmeyi öğrendim, insanların hakaret içerikli fiziksel yorumlarını umursamamaya başladım.

Aslı Atıl biyografi

Hangi sosyal medya platformlarında varsın?

-İnstagram, Twitter.

Sosyal medya da yeterince para kazanıyor musun? Ciddi paralar kazananların püf noktası ne?

-Aşırı derecede yüksek rakamlar kazandığım söylenemez. Püf noktalar ise doğru markalarla doğru iş birlikleri yapmak. Sosyal medyanın dilini iyi kullanabilmek!

Aslı Atıl vikipedi

Hangi burçsun? Burcunun özelliğini taşıyor musun? Bir de okuyucularımız boyunu ve kilonu merak ediyor.

-Yengeç burcuyum. Tamamıyla taşıyorum tam bir yengeç kadınıyım. Boyum 1.63 kilom 43.

Takipçilerinle aran nasıl? Bu güne kadar aldığın en etkileyici soru ve yorum hangisi oldu?

-Takipçilerimle aram güzel. Elimden geldiği kadar hepsiyle konuşmaya sorularını yanıtlamaya çalışıyorum. Kimi zaman onlarla dertleşip yol bulmaya çalıştığımız bile oluyor. 

Aslı Atıl boy kilo

2019 yılında oyuncak üreticisi Lego tarafından yapılan ankete göre 8 ila 12 yaş arasındaki çocukların üçte birinin ya bir vlogger ya da bir YouTuber olmayı istediği saptanmış. Çocuklar sosyal medyaya neden bu kadar eğilimli?

-İlgi alanları sosyal medyaya çok müsait çünkü en basiti fenomenlere olan hayranlıkları.

Bir fenomenin hayatını, hikayelerini ve seyahatlerini takipçileri ile paylaşması takipçilerine nasıl mesajlar verir?

-Takipçilerime gittiğim yerleri önermek giydiğim kıyafetleri hatta yediğim yemeklere kadar önermek beni mutlu ediyor, çünkü bende çoğu influencerları takip edip benimde onların önerdiklerini tercih ettiğim oluyor.

Aslı Atıl Sevgilisi

Aşk hayatın hakkında neler söylemek istersin?

-Aşk hayatım hakkında şuan da bir şey söyleyemem çünkü hayatımda uzun zamandır biri yok.

Moda ve trendleri yeterince takip ediyor musun?

-Evet. Yeterinde etmeye çalışıyorum.

Keyif aldığın mekanlar hangileri?

-Daha çok fotoğrafa müsait mekanları araştırıp gidiyorum. Keyif alabileceğim iç acıcı mekanlar tercih ediyorum.

Aslı Atıl boy röportaj

Hangi takımlısın?

-Fenerbahçe.

Makyaj yapmayı seviyor musun?

– Evet çok seviyorum.

En sevdiğin yerli-yabancı film?

-Harry Poter, Güzelliğin Portresi

En sevdiğin yerli-yabancı dizi?

-Lacasa da papel – Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda

En sevdiğin yerli-yabancı fenomen?

-Danla Bilic – Hailey Eylül Sani

Seni anlatan renk hangisi?

-Beyaz

Sevdiğin markalar var mı? Marka takıntın var mı?

-Evet sevdiğim markalar var. Marka takıntım yok normal bir butikten de giyiniyorum.

Aslı Atıl nereli

En sevdiğin yemekler?

-Ev yemeklerini daha çok seviyorum. Annemin yaptıklarını yemediğim zaman doyduğumu hissetmiyorum diyebilirim

En sevdiğin parfüm ve ruj?

-En sevdiğim parfüm VERSACE BRIGHT CRYSTAL – En sevdiğim ruj Mac Lipstick Honeylove ve Golden Rose dudak parlatıcısı.

Pandemi dönemini genç bir bakıştan dinlesek?

-Çok zorlayıcıydı, düzenim değişti, zorlandım baya ama iyi yönden düşünürsek kendime çok vakit ayırdım ayrıyetten takipçilerime de çok vakit ayırdım.

Okuyucularımıza ve dünyaya mesajınız?

-HER ZAMAN KENDİN İÇİN YAŞA VE SAVAŞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!