25 ünlüye burun ameliyatı yaptık! İşte öncesi ve sonrası!

25 ünlüye burun ameliyatı yaptık! İşte öncesi ve sonrası halleri. Görünce sizde çok şaşıracaksınız.

PAYLAŞ
25 ünlüye burun ameliyatı yaptık! İşte öncesi ve sonrası!
  • 12
  • 22065
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Burnu kemerli ve yamuk olan ünlüler

Yıllarca televizyon ekranlarında izlediğimiz ünlülere hayranla baktık. Onların canlandırdığı tiplemelere aşık olduk. Kısacası onları her halleri ile sevdik. Peki, bu ünlülerin burunları hiç dikkatinizi çekti mi? Bunca yıl televizyon ekranlarında olmaları ve onları çekici kılan şeyin asıl burunları olduğunu söyleyebilir miyiz?

Bu bölümümüzde severek izlediğimiz ve hayranı olduğumuz yerli-yabancı, kadın-erkek ünlülerin burunlarına sihirli bir dokunuş yaptık. Burnu kemerli Türk ünlüler ve burnu kemerli hatta yamuk Hollywood oyuncularının burun estetiği olsalardı nasıl görüneceklerine dair öncesi ve sonrası çalışmaları sizler için bir araya getirdik.

Bu fotoğraf çalışmalarını incelerken eğleneceğinizi umuyoruz. Burun insan yüzünün merkezinde yer almaktadır. Bu nedenle ciddi değişimler yapmaktadır. Bu çalışmaları hazırlarken burun estetiğinin insan yüzünde çok ciddi değişimler yarattığına şahit olduk. Şimdi sıra sizde! Sizce hangi ünlüye burun estetiği çok yakışmış. Favori ünlülerinizin isimlerini yorum bölümüne yazabilirsiniz. Bekliyoruz…

Zafer Ergin
Tom Cruise
Tarkan
Ryan Gosling
Robert Pattinson
Özgür Ozan
Owen Wilson
Mel Gibson
Melek Baykal
Mehmet Özyürek
Liam Neeson
Kenan İmirzalioglu
Jean Reno
Hanry Cavill
Halit Ergenç
Gülse Birsel
Gökhan Tepe
Giselle Bunchen
Engin Altan Düzyatan
Engin Akyürek
Çetin Altay
Bergüzar Korel
Ben Kingsley
Barış Arduç
Adrien Brody

Bir listemizin daha sonuna geldik. Sizce burun estetiği en çok hangi ünlülerimize yakıştı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

12 Comments

  1. Melek Baykal ve Jean Reno, Melek ve Jean olmaktan çıkmışlar. Estetikli burunlar karakterlerini değiştirmiş gibi. Sağlığı etkilemediği sürece buruna müdehale edilmesi saçma geliyor bana. 40 yaşından sonra burun ucu düşmeye başlıyor. Acaba estetiklilerde var mı böyle bir şey?

  2. Harika olmuş! Bence sağlık dışında estetik kaygılarla yapılan cerrahi işlemler desteklenmeli. Tüm insanların kendini rahat ettiği fiziksel görünüme kavuşmalarının önü açılmalı. Hepimiz toplumda kabul görme ve beğenilme arzularını taşıyoruz. SGK bu operasyonları desteklese ve artık çirkin insanlar görmek zorunda kalmasak.

  3. Zafer erginin degişimi cok iyi duruyor fakat estetik olmadanda olabilir. Doğal hallederi daha samimi duruyor cogunun sempatikliği gitmiş bence. Sağlık problemi yoksa boşyere insanın kendisiyle uğraşmasına da gerek yok diye düşünüyorum.

  4. Günümüz dünyasında insanların “nasıl görünüyorum acaba?” diye düşünmeleri çok normal. Çünkü maalesef artık sadece insanların nasıl göründüğüyle ilgileniyoruz. Ancak tıbbî bir sebebi olmaksızın sadece estetik kaygıyla yapılan ameliyatlar özellikle alanında uzman kişilerce yapılmıyorsa ciddi sağlık problemleri doğurabilecektir.

  5. İnsan, sağlığı için gerekiyorsa ameliyat olmaktan çekinmemeli. Hele burun ameliyatı denen şey hem insanın nefes alma problemlerinin önüne geçiyor hem de daha estetik bir görünüm sağlıyor.

  6. Burun takıntısı olan biri olarak çok tatmin edici buldum görselleri. Ama burun karakteristik bir özellik olduğu için gerçekte müdahale edilmesine karşıyım açıkçası. Zaten estetikli burun, bu görsellerdeki gibi pürüzsüz görünmüyor; epey yapay görünüyor.

    Bu arada Henry Cavill’in burnu zaten çok güzel.

  7. Burnumuzun karakteristik olduğunu artık herkes biliyordur ama bu, haberde daha da aşikar. Çünkü cerrahlar da biliyor ki herkesin yüzüne tek tip burun yakışmaz. Önce sizin yüzünüzün oranlarına uygun bir burun tasarlarlar sonra ameliyat yaparlar. Hatta bazı insanlara mükemmel burun yapmamaya çalışırlar çünkü o insanın ifadesine yakışmaz. Bu yüzden ben bazı ünlülerin estetiksiz halini tercih ederim. Bazıları yaptırsa daha mı iyi olur diye düşündürüyor ama bu da onların özgüvenini gösterir. Ayrıca yetenekleri ve sempatilerinin yanında burunları da ufak birer kusur olsun.

  8. Zaten sigorta azda olsa karsılıyoe eyer burun estetiği istiyorsanız esenlerde ozel guney hastanesi doktor estetik yapıyor 4000tl yapıyor

  9. Hiç olmamış ve birbirlerine benzeyen soğuk yaratıklar olmuşlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!