Çağlar Demirkapı kimdir?

Çağlar Demirkapı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, evli mi, mesleği ve ne mezunu? Vikipedi, hayatı, özgeçmiş ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Çağlar Demirkapı kimdir?
  • 1
  • 6108
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Çağlar Demirkapı
Doğum tarihi: 1968
Doğum yeri: İzmir
Boyu: 1.88 cm
Kilo: 90 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli
Meslek:  Çevre Mühendisi, TV Sunucusu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Çağlar Demirkapı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Çağlar Demirkapı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, evli mi, çocuğu var mı? Çağlar Demirkapı mesleği ve ne mezunu? Çağlar Demirkapı vikipedi, hayatı, özgeçmiş ve biyografi bilgileri, instagram hesabı, kısaca yaşamına ilişkin merak edilen tüm notlar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. Çağlar Demirkapı kimdir biyografisi sizlerle.

Çağlar Demirkapı hayatı ve biyografisi

Çağlar Demirkapı 1968 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatı ve çocukluk yılları İzmir’de geçti. İzmir Saint Joseph Fransız Koleji’nde eğitimini tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde devam etti.  Daha sonra eğitimine yüksek lisans için ABD Florida Atlantic Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünde yaptı. Mesleğine dünyanın farklı ülkelerinde su sıkıntısı çeken bölgelerde temiz suya erişim için pek çok projede yer alan isim oldu.

Türkiye’de ve dünyada tanınmasına olanak sağlayan program 2019 yılında TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan “Su Savaşları” adlı program oldu. Çağlar Demirkapı TRT ekranlarında Hakan Girginer ile birlikte hazırlayıp sundukları televizyon programı sayesinde kısa bir süre içinde çok ciddi bir hedef kitlesine sahip oldu.

Çağlar Demirkapı, Hakan Girginer ile beraber TRT’de ekranlara gelen  “Su Savaşları” belgeselinde dünyanın farklı kesimlerinde su sorunu yaşayan insanların ilk kez suyla buluşama hikayelerini konu alarak bunu profesyonel bir şekilde ekranlara taşıdı.

Böylece “Su Savaşları” Belgeseli Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) Geleneksel “Medya Oscarları Ödülleri’nde “En İyi Belgesel” ödülüne layık görüldü. 2019 yılında Medya Oscarları Ödülleri töreninde Çağlar Demirkapı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülünü alan isim olmayı başarmıştır.

Çağlar Demirkapı evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. Günümüzde hem Türkiye hem de yurtdışında çalışmalarını sürdürmektedir.

Çağlar Demirkapı TV Şovları ve programları

Çağlar Demirkapı TV programları aşağıda yer almaktadır.

  • 2019 Su Savaşları TRT Belgesel – Belgesel Kuşağı

Çağlar Demirkapı fotoğrafları

çağlar demirkapı vikipedi
çağlar demirkapı özgeçmiş, instagram
çağlar demirkapı nereli kimdir biyografisi
çağlar demirkapı ne mezunu
çağlar demirkapı biyografi
çağlar demirkapı mesleği

1 Yorum var

  1. Çağlar bey programlarınızı ilgi ile izliyoruz. Size nasıl yardımcı olabiliriz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Selamlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!