Hakan Girginer kimdir?

Hakan Girginer kim? Nereli? Hakan Girginer matematik akıllı tahta. Hayatı, yaş, ne mezunu, mesleği, evli mi, biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Hakan Girginer kimdir?
  • 1
  • 4972
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Hakan Girginer
Doğum tarihi: 1962
Doğum yeri: Ankara
Boyu: 1.82 cm
Kilo: 88 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Şebnem Girginer)
Meslek:  Turizm ve Otel Yöneticisi, TV Sunucusu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Hakan Girginer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Hakan Girginer kimdir TRT ekranlarında “Su Savaşları” adlı belgesel programının sunucusu Hakan Girginer mesleği ne, nereli, kaç yaşında, evli mi, kısaca hayatı, ne mezunu? Hakan Girginer matematik akıllı taht kitaplarının yazarı ile aynı kişi mi? Kim kimdir bölümümüzde Hakan Girginer hakkında merak edilen tüm soruların yanıtını sizler için bir araya getiriyoruz.

Hakan Girginer hayatı ve biyografisi

Hakan Girginer 1962 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimine İstanbul Boğaziçi Üniversitesi’nde Turizm ve Otel Yöneticiliği Bölümü’nde devam etti.

Mesleki kariyerine Alaska’da otel yöneticiliği ile başladı. Burada kayak yarışmalarına katılarak ikincilik ve üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Medya kariyerine ve televizyon ekranlarına “Sanayi Savaşları” adlı belgesel programı ile başladı. 2019 yılında TRT’de yayınlanan “Su Savaşları” adlı belgesel programında Çağlar Demirkapı ile birlikte hazırladıkları program sayesinde tanındı. 

Hakan Girginer, Çağlar Demirkapı ile birlikte TRT’de ekranlara gelen  “Su Savaşları” belgeselinde dünyanın değişik coğrafyalarında su sorunu ile boğuşan insanların ilk defa içme suyu ile bir araya geldiklerini konu alan belgesel programı ile ekranlara gelmiştir.  Burada tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başaran  Hakan Girginer bu başarısını aldığı ödülle de taçlandırmıştır.

2019 yılında“Su Savaşları” Belgeseli Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) Geleneksel “Medya Oscarları Ödülleri’nde “En İyi Belgesel” ödülüne layık görülen program olmayı başarmıştır. 2019 yılında Medya Oscarları Ödülleri töreninde Hakan Girginer ve partneri Çağlar Demirkapı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülünü alarak başarılarına başarı katmıştır.  Hakan Girginer evli olup eşinin adı Şebnem’dir.

Hakan Girginer TV Şovları ve programları

Hakan Girginer TV programları aşağıda listelenmektedir.  

  • 2019 Su Savaşları TRT Belgesel – Belgesel Kuşağı

Hakan Girginer fotoğrafları

TRT Su Savaşları sunucusu kimdir
Hakan Girginer yaş
Hakan Girginer nereli
Hakan Girginer ne mezunu
Hakan Girginer mesleği ne
Hakan Girginer matematik
Hakan Girginer matematik akıllı tahta
Hakan Girginer kimdir aslen nereli
Hakan Girginer kimdir TRT
Hakan Girginer hayatı
Hakan Girginer evli mi, eşi
Hakan Girginer doğum tarihi
Hakan Girginer boy kilo burç
Hakan Girginer biyografi

1 Yorum var

  1. Hakan bey programlarınızı ilgi ile izliyoruz. Size nasıl ulaşabiliriz ve yardımcı olabiliriz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Selamlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!